Jyske Nordic Payments

- den direkte vej til lokale betalinger i Norge og Sverige

Driver I virksomhed, eller har I væsentlig samhandel med kunder eller leverandører i Norge og Sverige, så vil betalinger via Jyske Nordic Payments gøre det nemt og effektivt for alle parter. Samtidigt får I det totale overblik, og I når jeres nærmarkeder via én bank.

Tre stærke ved Jyske Nordic Payments:

  • Lokale betalinger i NOK og SEK
  • Samling af likviditet på én konto
  • Totalt overblik over betalinger

Gør Norge og Sverige til hjemmemarkeder

Med Jyske Nordic Payments foregår alle betalinger, som var der tale om hjemmemarkeder. Jeres valutakonto i Jyske Bank – i NOK og/eller SEK – får nemlig et norsk og svensk ansigt ud mod både kunder og leverandører:

  • Jeres kunder kan betale direkte via kendte, lokale betalingsprocesser i norske og svenske kroner – det sparer dem tid, besvær og penge
  • Jeres leverandører vil tilsvarende modtage betaling via en lokal konto.

Samlet likviditet – og effektivt cash pool

Med Jyske Nordic Payments går de svenske og norske betalinger automatisk ind på – eller ud fra – jeres virksomheds valutakonto i Jyske Bank. Alt klares fra eksisterende løsninger i jeres økonomisystem eller fra Jyske Netbank Erhverv.

Ved at samle betalingerne ét sted er der også mulighed for at likviditets- og renteoptimere med en balancenettende cash pool-løsning. Løsningen giver samtidig jeres virksomhed et totalt, dagligt overblik over betalinger – med direkte opdateringer. Det letter og effektiviserer arbejdet med fx afstemninger og opfølgning.

Hvordan kommer jeres virksomhed i gang?

Skal jeres virksomhed have glæde af fordelene ved Jyske Nordic Payments, så sørger vi for en nem og gnidningsløs oprettelse og eventuel omlægning af en eksisterende ICM-løsning i Norge og/eller Sverige.

Kontakt jeres Senior Relationship Manager eller Erhvervspartner for at komme i gang.