Boligklar på 2 timer
- fordi et hurtigt svar gør en forskel

Forestil dig, at du har fundet den helt rigtige bolig – hus, lejlighed eller sommerhus – lige til dine ønsker og behov. Hvor størrelse, placering og stil går op i en højere enhed. Du snakker med mægleren – og vil gerne have et hurtigt svar fra banken. Måske fordi du er i kapløb med andre interesserede om, hvem der hurtigst kan vise mægleren en godkendelse fra banken. Måske har du bare et ønske om at komme hurtigt videre med dine boligplaner.

Her kommer ’Boligklar på 2 timer’ ind i billedet.

Kontakt mig om Boligklar på 2 timer

Hvad er Boligklar på 2 timer?

Kort fortalt, kan du på kun to timer få et svar på, om du kan få bankens tilsagn til at købe den konkrete bolig. Så kan du give mægleren dit bud – og få lukket handlen.

Hvordan bliver du boligklar på 2 timer?

Før de to timer går i gang, skal du sende os dine relevante økonomioplysninger via netbanken; det vil sige dine skatteoplysninger, pensionsinfo, budget samt salgsopstillingen på den konkrete bolig.

Vi ringer og bekræfter, når vi har modtaget oplysningerne – og så starter rådgiveren uret. Inden to timer bliver du ringet op igen med svar på, om vi kan godkende din økonomi til køb af boligen. 

Får du et ja, så er du blevet boligklar på 2 timer. Hvis du ikke har økonomi til den ønskede bolig, så hjælper vi dig med at beregne, hvilken boligtype du realistisk kan kigge efter.


Det typiske forløb – før og efter de 2 timer

Step 1: Indledende snak med en rådgiver

Du har fundet en bolig, der matcher dine ønsker og ringer til en Jyske Bank-rådgiver. Måske har I talt bolig og boligøkonomi tidligere – måske ikke. I får nu en indledende snak om dine ønsker og behov. Og om din økonomi. Samtalen slutter med at I træffer en aftale om et rådgivningsmøde for at drøfte de nærmere detaljer omkring din bolighandel og din økonomi.

Du får også vejledning om Jyske Køberrådgivning, så alle detaljer om dit boligkøb bliver sikret fra start til slut.

Step 2: Du indsender økonomioplysninger

I den indledende snak har rådgiveren fortalt dig, hvilke økonomiske oplysninger vi skal bruge, og hvordan du skal sende dem. Du sender de relevante oplysninger via netbanken, hvor vi har gjort det nemt for dig – du skal bare finde og indsætte dine tal. Det er vigtigt, at du udfylder korrekt og får det hele med. Ellers risikerer du, at processen bliver forsinket.

Step 3: Boligklar på 2 timer – du får et svar

Efter modtagelsen af alle oplysninger bliver du kontaktet af rådgiveren, som derefter går i gang med at regne på tallene. Inden for to timer ringer rådgiveren igen med et svar – forhåbentligt et tilsagn om at du kan gå videre med handlen. Du får tilsagnet tilsendt, så du kan tage det med til ejendomsmægleren. Da det hele er gået så hurtigt, har du gode chancer for at boligen bliver din.

Det er en betingelse, at vi efterfølgende kan vurdere, at boligen svarer til købsprisen.

Step 4: Rådgivningsmøde – et trygt boligkøb

Når du har aftalt købet med ejendomsmægleren, holder du det aftalte møde med rådgiveren (se step 1). Her kommer I hele vejen rundt om boligfinansieringen – og de mange aspekter i din samlede økonomi. Målet er at sikre dig et trygt boligkøb.

Step 5: Færdigt lånedokument

På rådgivningsmødet aftaler I, hvordan din bolig skal finansieres. Efter mødet går vi i gang med at udarbejde de nødvendige papirer i forhold den indgåede aftale. Du modtager papirerne til underskrift i din e-Boks.


Tip: Forbered dit boligkøb så tidligt som muligt

Hvis du allerede går i boligtanker, så anbefaler vi, at du får en indledende snak med din rådgiver. Også selvom du altid kan bruge ’Boligklar på 2 timer’. Det sikrer, at du er bedst muligt forberedt – og kan handle hurtigt, når den rette bolig dukker op. Sammen med rådgiveren får du et overblik over hele din økonomi og sætter en økonomisk ramme for dit ’realistiske drømmehus’. En ramme der bedst muligt kombinerer den måde, du gerne vil bo på – med den måde, du gerne vil leve på. Så er du for alvor klar til at gå på boligjagt.

Find din nye bolig

På Bedste Hjem kan du finde en ny bolig ud fra unikke søgekriterier. Du kan fx få detaljerede oplysninger om lokalområdet og regne på, hvad du har råd til at købe.

Prøv Bedste Hjem


Rådgivning om boligkøb

Få hjælp af en bankrådgiver, en boligadvokat og en byggesagkyndig, så du kan føle dig tryg i hele processen fra boligdrøm til boligkøb.

Læs om Jyske Køberrådgivning


Kontakt mig om Boligklar på 2 timer

Husk at du selv skal kunne bidrage med 5% af boligens købspris til udbetaling


Er du kunde i Jyske Bank?

Vær så nøjagtig som mulig (skriv fx postnummer, by og område)

Noget gik galt. Prøv venligst igen senere.

Tak for din henvendelse

Vi tager os af den hurtigst muligt.
Hvis du har spørgsmål i mellemtiden, er du velkommen til at ringe på 89 89 89 89.
Vi svarer døgnet rundt.