Jyske Bank Growth - en finansiel partner for ambitiøse vækstvirksomheder

Er I en hurtigtvoksende virksomhed med internationale planer og en venturekapitalstrategi? I Jyske Bank har vi en specialafdeling med fokus på vækstvirksomheder. Her sidder eksperter klar til at yde specialiseret økonomisk rådgivning.

Som vækstvirksomhed skaber I innovative løsninger og serviceydelser. I mange tilfælde udfordrer og disrupter I samtidig de mere etablerede virksomheder og markeder, så verden flytter sig. Begge dele er godt for Danmark.

At være vækstvirksomhed stiller også store krav. I sprænger hele tiden de kendte rammer og har dermed et investeringsbehov ud over det sædvanlige. Samtidig skal I håndtere dagligdagens udfordringer, hvor kvalificeret arbejdskraft og noget så jordnært som plads hurtigt kan blive en udfordring.

I har derfor brug for en finansiel partner, der ikke bare er ekspert på sit eget område, men også har dyb forståelse for de særlige muligheder, der er for vækstvirksomheder.

Det får du i Jyske Bank Growth:

  • En specialiseret erhvervspartner med indgående viden om vækstvirksomheder
  • Specialister inden for funding og vækstfinansiering.
  • Rådgivning, der tager udgangspunkt i netop jeres situation og behov
  • Adgang til de rette specialister med udgangspunkt i jeres behov
  • Rådgivning, der vil udfordre jer og jeres virksomhed, så vi i fællesskab kan skabe resultater, der medvirker til at realisere jeres mål.

Kor

Kontakt os

Hvis du vil høre mere, om hvilke løsninger vi kan tilbyde virksomheder af jeres størrelse, så bliv kontaktet af en af vores engagerede medarbejdere, som arbejder med vækstvirksomheder hver eneste dag. Du kan også lade dig inspirere af, hvordan andre virksomheder har gjort.

Afdelingen ligger i København. Men selv om virksomheden ligger et helt andet sted, er vi en national afdeling, så I stadig kan få glæde af vores rådgivning. Vi møder gerne op hos jer eller i nærmeste Jyske Bank-afdeling, og vi kan selvfølgelig også tage et møde over Teams.