Erhvervsejendomme - fundamentet for en god investering

At investere i ejendomme stiller høje krav til viden om lovgivning, brancheforhold og kutymer m.v. Dette gælder uanset, om du påtænker at opføre en ejendom med videresalg for øje eller erhverve en ejendomme til din anlægsbeholdning. Derfor har vi i Jyske Bank specialiseret os i at yde sparring og rådgivning omkring erhvervsejendomme.

Vi har et indgående kendskab til ejendomsbranchen – ejendomstyper, geografier, aktører med videre, som vi sætter i spil i dialogen med dig – sammen med individuelle finansielle løsninger på realkredit og bank, der er tilpasset dine behov og ønsker.

Du vil opleve en finansiel partner, der sammen med koncernens specialister inden for primært renterådgivning, formuepleje, generationsskifte risikostyring og cash management vil udfordre dig og understøtte gennemførslen af din virksomheds strategiske målsætninger.

Det får du i Jyske Bank:

 • En branchekendt finansiel partner, der tænker i optimale løsninger inden for:
  - Kontor- og forretningsejendomme
  - Boligudlejningsejendomme
  - Projektsalg
  - Alment Byggeri
  - Andelsbolig- og ejerforeninger
 • Adgang til relevante specialister i Jyske Bank-koncernen og vores netværk inden for ejendomsbranchen
 • En værdifuld relation med dig og din virksomhed

Bliv kontaktet

Erhvervsejendomme
Læs mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde dig, som primært har forretningsfokus på det nationale marked.

Du finder vores afdelinger i Aarhus og Lyngby

Kontakt os om ejendomme

Jyske Bank har specialiserede erhvervsafdelinger, som er parate til at gå i en konstruktiv dialog med dig om din virksomhed. Kontakt en dedikeret Erhvervspartner tæt på dig Se afdelinger på kort.

Er din virksomhed blandt de allerstørste ejendomsrelaterede virksomheder i Danmark eller fx har udenlandsk ejerkreds, så kontakt Storkunder Erhvervsejendomme, hvor du vil møde en dedikeret Senior Relationship Manager, der udelukkende arbejder med lignende virksomheder.


Bliv kontaktet og hør nærmere

Oplysningerne skal sikre, at du fra starten bliver kontaktet af en rådgiver, der matcher din virksomhed.