Få rådgivning om investering i erhvervsejendomme

Har du eller virksomheden planer om at renovere eller energioptimere eksisterende ejendomme? Om at købe eller opføre en ny ejendom til udlejning, videresalg eller til eget brug som virksomhedens nye domicil? Så er vi klar til en god dialog om finansieringen.

I Jyske Bank kender vi erhvervsejendomsinvestering indefra og hører meget gerne om dine planer, ønsker og behov. Vi tilbyder strategisk sparring og individuelle finansielle løsninger på realkredit og bank, også grøn finansiering, og vi skruer gerne, til vi finder den finansiering, som matcher dine planer allerbedst.

Regn på dit lån – vores låneberegnere giver dig et vejledende bud på finansiering med det samme.

Grøn finansiering?

Det grønne realkreditlån er til finansiering af ejendomme med lavt energiforbrug og til nye, klimarigtige tiltag i eksisterende ejendomme. Det er også til refinansiering af eksisterende lån. Sammen kigger vi på muligheden for finansiering af bæredygtige projekter.

Hos Wihlborgs A/S har man valgt grøn finansiering fra Jyske Bank til en del af deres ejendomme.

Den bedste finansiering?

Lad os komme med et bud på en finansieringsløsning, som passer til dit projekt. Se alle lån
Regn på dit lån – nyt lån eller omlægning?

Vores låneberegnere til finansiering af erhvervsejendomme er et godt sted at begynde. Prøv dig frem i den beregner, som passer til din situation, og du får et vejledende bud på finansiering med det samme. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et konkret tilbud om lån.

Se Jyske Banks persondatapolitik. Du kan læse, hvordan og hvornår vi indhenter, behandler, videregiver og opbevarer dine personoplysninger.


Send dokumenter - sikkert

Har du brug for at sende dokumenter til Jyske Bank, kan du gøre det nemt og sikkert. Alle oplysninger og dokumenter bliver krypteret.

Send dine dokumenter

 

Relevante blanketter

Du kan se, udfylde og udskrive relevante blanketter i PDF-format.