Har du brug for en konto i udlandet?

Jyske Bank deltager i et udenlandsk samarbejde omkring SEPA-betalinger, så du enkelt og effektivt kan overføre euro mellem banker i forskellige lande. Det betyder, at du typisk kan undgå at oprette konti i flere lande ved at bruge SEPA-betalinger.

SEPA er det fælles eurobetalingsområde, som EU-medlemslandene, Norge, Liechtenstein, Island og Schweiz er med i. SEPA-betalinger er ”indenlandske betalinger” indenfor hele SEPA-området – med lave transaktionsomkostninger og hurtigt gennemløb. For dine kunder betyder det, at de indenfor SEPA-landene betaler med ”indenlandske betalinger”, uanset om det er over landegrænser.

Det er meget få lande, der kræver en lokal konto. Oftest er det i forbindelse med datterselskaber, særligt ved afregning af skat eller løn eller ved valutarestriktioner.

Hvis du er i tvivl, om du har brug for en konto i udlandet, så kontakt Cash Management, hvor vi kan regne på omkostninger og overveje alternativer.

Jyske Bank i Hamborg 

Du kan oprette en konto direkte i Jyske Banks afdeling i Hamborg. På den måde kommer din virksomhed til at stå stærkere i Tyskland.

Jyske Banks afdeling i Hamborg tilbyder også SEPA Direct Debit, som er til dig, der har brug for løbende at betale regninger i euro. Som virksomhed kan du også benytte SEPA Direct Debit som betalingsmodtager. Læs mere om SEPA Direct Debit

Har du behov for kreditter, lån eller garantier i forbindelse med aktiviteterne i Tyskland? Jyske Bank Hamborg kan hjælpe. Hør nærmere om jeres muligheder på telefon +49 40 30 95 100 eller send en mail til info@jyskebank.de

Norge og Sverige

Gennem Jyske Banks samarbejde med svenske SEB om leje af storbankens betalingsinfrastruktur i Norge og Sverige kan vi tilbyde din virksomhed en løsning, hvor norske og svenske ind- og udbetalinger automatisk køres ind over din valutakonto i Jyske Bank. Vi kalder løsningen Jyske Nordic Payments. Læs mere om Jyske Nordic Payments

United Kingdom

Gennem Jyske Banks samarbejde med Rooke Investment Limited, køberne af Jyske Bank Gibraltar, kan vi tilbyde din virksomhed konto i United Kingdom.

Øvrige verden

Har du behov for konti i lande, hvor Jyske Bank ikke er til stede eller har en samarbejdspartner, kan Jyske Bank tilbyde at du får adgang til udenlandske konti og mulighed for at initiere betalinger på disse via Jyske Netbank Erhverv.

Samlet overblik i netbanken

Du kan få adgang til udenlandske konti via Jyske Netbank Erhverv, hvor du også har mulighed for at hente filer der kan bruges til automatisk udligning af indbetalinger i virksomhedens økonomisystem.