Har du brug for en konto i udlandet?

SEPA-betalinger gør, at din virksomhed kun behøver én konto i EUR i ét land indenfor SEPA. SEPA-betalinger er ”indenlandske betalinger” inden for SEPA-området – med lave transaktionsomkostninger og hurtigt gennemløb. For dine kunder betyder det, at de inden for SEPA-landene betaler med ”indenlandske betalinger”, uanset om det er over grænser.

Det er meget få lande, der kræver en lokal konto. Oftest er det i forbindelse med datterselskaber, særligt ved afregning af skat eller løn eller ved valutarestriktioner.

Hvis du er i tvivl, om du har brug for en konto udlandet, så kontakt Cash Management, hvor vi kan regne på omkostninger og overveje alternativer.

Jyske Bank i Hamborg 

Du kan oprette en konto direkte i Jyske Banks afdeling i Hamborg. På den måde kommer din virksomhed til at stå stærkere i Tyskland.

Har du behov for kreditter, lån eller garantier i forbindelse med aktiviteterne i Tyskland? Jyske Bank Hamborg kan hjælpe. Hør nærmere om jeres muligheder på telefon +49 40 30 95 100 eller send en mail til info@jyskebank.de.

Norge, Sverige og Finland

Gennem Jyske Banks samarbejde med DnB NOR i Norge og Swedbank i Sverige og Finland kan vi tilbyde din virksomhed en konto i disse lande på fordelagtige vilkår. Fx sker hjemtagelse af likviditet uden tab af valørdage og med et mindre gebyr.

Øvrige Europa

Jyske Bank deltager i UniCash, et internationalt samarbejde mellem en række pengeinstitutter, som giver jer adgang til bankafdelinger i Europa.

Overførsler mellem virksomhedens konto i Danmark og den udenlandske konto sker uden tab af rentedage og til priser og gebyrer, som typisk er lavere end ved individuel oprettelse af konto.

Samlet overblik i netbanken

Du kan få adgang til udenlandske konti via Jyske Netbank Erhverv, hvor du også har mulighed for at hente filer der kan bruges til automatisk udligning af indbetalinger i virksomhedens økonomisystem.