Brug for en konto i udlandet?

Jyske bank kan oprette en konto til din virksomhed i stort set alle verdens lande. I en række lande og banker kan vi endda gøre det på favorable vilkår. Lad os i fællesskab med jer analysere virksomhedens behov og sørge for, at din virksomhed får den optimale løsning.

Jyske Bank i Hamborg 

Du kan oprette en konto direkte i Jyske Banks afdeling i Hamborg. På den måde kommer din virksomhed til at stå stærkere i Tyskland.

Har du behov for kreditter, lån eller garantier i forbindelse med aktiviteterne i Tyskland? Jyske Bank Hamborg  kan hjælpe. Hør nærmere om jeres muligheder på telefon +49 40 30 95 100 eller send en mail til info@jyskebank.de.

Norge, Sverige og Finland

Gennem Jyske Banks samarbejde med DnB NOR i Norge, Swedbank i Sverige og Aktia Sparbank i Finland kan vi tilbyde din virksomhed en konto i disse lande på fordelagtige vilkår. Fx sker hjemtagelse af likviditet uden tab af valørdage og med et mindre gebyr.

Øvrige Europa

Jyske Bank deltager i UniCash, et internationalt samarbejde mellem en række pengeinstitutter, som giver jer adgang til bankafdelinger i Europa.

Overførsler mellem virksomhedens  konto i Danmark og den udenlandske konto sker uden tab af rentedage og til priser og gebyrer, som typisk er lavere end ved individuel oprettelse af konto.

I resten af verden har Jyske Bank et meget stort net af korrespondentbanker, og vi hjælper gerne med at åbne dørene for dig.

Samlet overblik i Netbanken

Du kan få adgang til udenlandske konti via Jyske Netbank Erhverv, hvor du også har mulighed for at hente filer der kan bruges til automatisk udligning af indbetalinger i virksomhedens økonomisystem.