Google Pay til din butik

Nemt, hurtigt og sikkert – og en ekstra betalingsløsning for dine kunder.

Det er nemt…

For både dig og dine kunder. For kunderne, fordi de kan betale med det, de har lige ved hånden. For dig, fordi det ikke kræver andet, end at din terminal tager imod kontaktløse Visa-kort, eller at dit website er registreret til at modtage Google Pay.

Det er hurtigt…

Mobilen har vi alle lige ved hånden stort set altid. Sådan er det ikke altid med betalingskortet.

Vælger din kunde at betale med Google Pay, skal mobilen blot holdes hen til betalingsterminalen. Et enkelt bip – så er der betalt.

Betaler de på nettet, undgår de at taste alle sine oplysninger, da den bruger de oplysninger man allerede har gemt i telefonen.

Det er sikkert…

Betaling med Google Pay er faktisk mere sikkert end betaling med et betalingskort.

Ud over de sikkerhedsfunktioner, der allerede er indbygget i de enheder, kunderne bruger til betaling, er selve transaktionen også mere sikker. Når dine kunder betaler med Google Pay, bruger systemet nemlig et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Det betyder, at kundens kortnummer aldrig bliver gemt. Google får dog adgang til data om kundens betalinger. Det har kunden accepteret i brugerreglerne for Google Pay. 

Sådan får du Google Pay i din butik

Har du en fysisk butik med en betalingsterminal, som tager imod kontaktløse Visa-kort, skal du faktisk intet gøre. Din butik er allerede nu klar til at tage imod Google Pay.

Modtager din butik i dag ikke kontaktløse kort, kan du aktivere dette ved at kontakte din betalingsudbyder.

Har du en webbutik, skal du blot kontakte din betalingsudbyder og bede dem aktivere Google Pay som betalingsmulighed.

Læs mere om, hvordan dine kunder betaler med Google Pay

Google Pay