Hvordan kan jeg se pinkoden til mit kort i netbanken og mobilbanken?

Du finder pinkoden ved at gå ind på kortoversigten i net- og mobilbanken. Her kan du se detaljer om det enkelte kort.

I tvivl om du bruger den nye eller den gamle netbank? Sådan ser du forskel

Sådan gør du i mobilbanken og den nye netbank

1. Åbn mobilbanken og log ind på sædvanlig vis (vejledning)
  2. Vælg "Kort " i menuen
  3. Vælg det kort, du ønsker at se pinkoden på
  4. Vælg "Vis pinkode"
  5. Vælg "Vis pinkode" igen. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der ikke er andre, der kigger med, når du får vist din pinkode.
  6. Pinkoden vises nu kortvarigt. Holder du knappen inde, vises din pinkode i længere tid.

Læs mere om betalingskort i Jyske Bank

Den gamle netbank

Den gamle netbank rummer ikke denne funktion. Følg i stedet vejledningen nedenfor. Få eventuelt hjælp til at få mobilbank