Spørgsmål og svar for privatkunder

Hvad betyder det for mig?

Du skal fortsætte med at gøre, som du plejer. Du beholder dine konti og kort, og du kan stadig bruge Netbank og Mobilbank.

Vi skal bruge det meste af 2023 på at gennemføre sammenlægningen af de to banker. Du hører fra os, når der er nyt for dig, og du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Kan jeg fortsat kontakte min rådgiver og besøge min filial?

Ja, du kan fortsat kontakte din rådgiver eller tage ind i din lokale filial på samme nummer og adresse, som du plejer.

Hvad sker der med konti, betalingskort og Netbank og Mobilbank?

Du kan fortsat bruge dine kort, dine kontonumre bliver ikke ændret, og din adgang til Netbank og Mobilbank er den samme.

Kan jeg flytte mine bankforretninger til Jyske Bank med det samme?

En flytning allerede nu betyder i praksis et bankskifte med alt, hvad det indebærer - fx nye konti og kort, legitimation og formål og omfang mv. Vi anbefaler derfor som udgangspunkt at vente, til vi er helt færdige med at lægge bankerne sammen (forventeligt ultimo 2023).

Kan jeg få Jyske Bank-produkter?

Kontakt din rådgiver eller din filial, hvis du har behov for rådgivning eller nye produkter. Så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig.

Hvad sker der med mine priser?

Indtil videre gælder forskellige priser for Jyske Bank og det tidligere Handelsbanken, og du fortsætter – indtil videre – med de priser, der gælder for det tidligere Handelsbanken.

Priser i tidligere Handelsbanken
Priser i Jyske Bank

Hvad sker der med mit boliglån?

Hvis du har PrioritetsLån, bliver det overdraget til Jyske Bank eller Jyske Realkredit og fortsætter på uændrede vilkår.

Hvis du har lån fra Totalkredit, fortsætter lånet uændret.

Har du brug for rådgivning, skal du købe bolig, eller overvejer du fx at omlægge dit lån, er vi klar til hjælpe dig – helt som vi plejer. Vi tilbyder både prioritetslån og realkreditlån fra Jyske Realkredit.

Hvilke boliglån kan jeg få?

Vi tilbyder både prioritetslån og realkreditlån fra Jyske Realkredit. Har du brug for rådgivning, skal du købe bolig, eller overvejer du fx at omlægge dit lån, er vi klar til hjælpe dig – helt som vi plejer.

Kan jeg hæve penge i Jyske Banks pengeautomater?

Du kan hæve op til 2.000 danske kr. pr. dag gebyrfrit i Jyske Banks pengeautomater. Vær dog opmærksom på, at du ikke har adgang til automaterne uden for bankens åbningstid. Og du kan selvfølgelig stadig bruge dit kort i KONTANTEN- automater og alle andre pengeautomater, som du plejer.

Hvorfor står der stadig Handelsbanken nogle steder?

Overgangen sker løbende, og vi skifter ikke alting på én gang. I en periode kan du møde både Handelsbanken-navnet og Jyske Bank-navnet. Hvis du indgår nye aftaler, er det Jyske Bank-koncernen, du indgår en aftale med, uanset om du møder Handelsbanken-navnet i forbindelse med aftalen.

Vil I lukke filialer i forbindelse med sammenlægningen?

Vi vil fortsat være til stede der, hvor vi allerede er. I de byer, hvor der ligger både en Handelsbanken og en Jyske Bank, flytter afdelingerne sammen i de bedst egnede lokaler. I de byer, hvor der kun ligger en Handelsbanken, fortsætter afdelingen som Jyske Bank-afdeling.

Se kort over fremtidige afdelinger

Jeg er allerede kunde i begge banker – hvad betyder det for mig?

Indtil videre fortsætter dine kundeforhold uforandret. Vi kontakter dig, når det ændrer sig.

Hvis du er omfattet af Jyske Banks kundeprogram, kan det være en fordel for dig at samle dine forretninger i din Jyske Bank-afdeling for at få de fulde fordele af dit forretningsomfang. Det skyldes, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan beregne dit forretningsomfang på tværs af de to banker.

Indskyder- og investorgarantiordningen dækker dit indskud i banken op til en grænse på 100.000 euro dvs. ca. 750.000 kr. Fra den 1. december 2022 gælder denne grænse for dit samlede indskud i det tidligere Handelsbanken og Jyske Bank. Uanset bindingsperioden har du inden for tre måneder fra 1. december 2022 ret til omkostningsfrit at flytte den del af dit indskud, der ikke længere er dækket i samme omfang som før.

Kontakt din rådgiver i det tidligere Handelsbanken, så I kan finde en løsning.