Tidens trends

Anne og Michelle har besøg af forbrugerekspert og marketing- og kommunikationsrådgiver Julie Daugaard fra Dentsu. Hun er medforfatter på en forbrugertrendrapport for 2024, og med udgangspunkt i den ser hun og Michelle nærmere på, hvordan det skaber ringe i vandet på aktiemarkederne.

Hør den også i din podcastapp

Lyt på SpotifyLyt på Apple PodcastLyt på Google Podcast

Dagens gæst og værterne

Julie Daugaard, forbrugerekspert og rådgiver indenfor kommunikation og marketing

Michelle Nørgaard, ekspertvært og aktiestrateg i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Del denne side:

Unges nye syn på ’falskhed’ åbner op for innovative opfindelser

3D-printede bøffer, laboratorieskabte diamanter, kunstige fisk og plantebaseret foie gras. Et kig ind i fremtiden, hvor gennemførte forfalskninger skal afhjælpe problemer som klimakrise, dyrevelfærd og arbejdsvilkår. En trend, der allerede spirer nu og som kan blive en fast del af danskernes hverdag om bare 5-10 år, hvis man spørger forbrugereksperten Julie Daugaard.

14. august 2024
Næste webinar

Den købestærke ældre generation

Tiden, hvor den ældre generation spinkede og sparede for så at efterlade sig en kæmpe arv, er forbi. I dag topper 65+ listen over det højeste månedlige forbrug på nethandel. Men potentialet i deres købekraft er ikke i samme grad fulgt med hos virksomhederne.

Katjing-logo med webinar- og podcast-ikoner

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.