Så’ der bold, skål!

Sommeren 2024 står i sportens tegn med OL, Tour de France og EM i fodbold i vente. Og sport og kolde drikkevarer går nærmest hånd i hånd. I dagens podcast taler vi om, hvordan bryggerierne påvirkes af sommerens sportsbegivenheder. Og hvad hvis det regner hele sommeren? Hvordan – hvis altså overhovedet - vil det påvirke bryggeriaktierne?

Lyt også i din favorit podcastafspiller

Dagens gæst og værterne

Henrik Hallengreen, aktieanalytiker, Jyske Bank

Michelle Nørgaard, ekspertvært og aktiestrateg i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Del denne side:

18. juni 2024 kl. 10
Næste webinar

Myter, ordsprog og gode historier på aktiemarkedet

Vi vender nogle af de mange myter, sayings og gode historier, som præger aktiemarkedet og vores investeringsvaner. Er der et tidspunkt på døgnet, på ugen eller på måneden, hvor det er bedst at investere? Hvad er ”Santa Claus Rally”? Er guld altid en sikker havn? Og er maj en dårlig måned?

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.