Konflikten i mellemøsten

De senere måneder er konflikterne i Mellemøsten eskaleret. Den geopolitiske uro skaber utryghed i store dele af verden, og i programmet i dag ser vi på, hvordan vi i Danmark kan blive ramt på pengepungen af uroen.

Lyt også i din favorit podcastafspiller

Aktuel aktieanbefaling pr. 8. maj 2024

  • Equinor 

Læs de til enhver tid gældende aktieanbefalinger og vigtig investorinformation.


Dagens gæst og værterne

Jan Bylov, valuta-, rente- og energi- og oliestrateg i Jyske Bank

Michelle Nørgaard, ekspertvært og aktiestrateg i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Del denne side:

14. august 2024
Næste webinar

Den købestærke ældre generation

Tiden, hvor den ældre generation spinkede og sparede for så at efterlade sig en kæmpe arv, er forbi. I dag topper 65+ listen over det højeste månedlige forbrug på nethandel. Men potentialet i deres købekraft er ikke i samme grad fulgt med hos virksomhederne.

Katjing-logo med webinar- og podcast-ikoner

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.