Hvad nu hvis krigen kommer til Danmark?

Her får vi lektor og Phd i International Politik ved Aarhus Universitet, Rasmus Brun Pedersen, i studiet. Han skal hjælpe os med at forstå, hvad der vil ske på de finansielle markeder, hvis Rusland/Ukraine krigen kommer til Danmark.

Hør den også i din podcastapp

Lyt på SpotifyLyt på Apple PodcastLyt på Google Podcast

Det spørgsmål stiller flere og flere danskere sig selv, så derfor er emnet i dag, om hvor vidt vi kan forvente at Rusland vender kanonerne mod Danmark eller ej. Og hvis de gør, hvilken type krigsførelse er det så? Måske er vi endda allerede i en form for krig uden vi selv lægger særlig meget mærke til det?

Anne og Michelle får selskab af Rasmus Brun Pedersen, der er lektor og Phd i international politik ved Aarhus Universitet, og han hjælper med at besvare alle disse og flere spørgsmål.

Dagens gæst og værterne

Rasmus Brun Pedersen, lektor og Phd i International Politik ved Aarhus Universitet

Michelle Nørgaard, ekspertvært og aktiestrateg i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Del denne side:

18. juni 2024 kl. 10
Næste webinar

Myter, ordsprog og gode historier på aktiemarkedet

Vi vender nogle af de mange myter, sayings og gode historier, som præger aktiemarkedet og vores investeringsvaner. Er der et tidspunkt på døgnet, på ugen eller på måneden, hvor det er bedst at investere? Hvad er ”Santa Claus Rally”? Er guld altid en sikker havn? Og er maj en dårlig måned?

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.