Fremtidens investeringer i laboratoriemad

Gær som en del af vores faste fødevarekilder virker måske helt ude i hampen. Men det kan meget vel blive fremtidsscenariet, når vi skal tænke bæredygtigt, mindske CO2-udledningen og spise mindre kød.

Lyt også i din favorit podcastafspiller

Sammen med dekan for bæredygtighed på DTU, Christine Nellemann, kan du lære meget mere om gærs enorme potentiale, og hvordan gær i fremtiden spiller en stor rolle for fødevare- og medicinalindustrien. Vi vender naturligvis også, hvordan det kan påvirke visse sektorers potentiale i fremtiden.

Dagens gæst og værterne

Christine Nellemann, dekan for blandt andet bæredygtighed på DTU, medlem af Etisk Råd, og tidligere institutdirektør på DTU fødevareinstituttet.

Michelle Nørgaard, ekspertvært og aktiestrateg i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Del denne side:

4. december
Næste webinar

Et kig på året der kommer

Vi slutter året af med at male 2025 med den brede pensel. Hvad forventer vi kommer til at ske på markederne henover det næste år? Hvilke brancher vil klare det godt, og hvilke taber pusten? Er der nogle enkle selskaber, vi skal være ekstra opmærksomme på?

Katjing-logo med webinar- og podcast-ikoner

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.