Fremtidens investeringer i laboratoriemad

Gær som en del af vores faste fødevarekilder virker måske helt ude i hampen. Men det kan meget vel blive fremtidsscenariet, når vi skal tænke bæredygtigt, mindske CO2-udledningen og spise mindre kød.

Lyt også i din favorit podcastafspiller

Sammen med dekan for bæredygtighed på DTU, Christine Nellemann, kan du lære meget mere om gærs enorme potentiale, og hvordan gær i fremtiden spiller en stor rolle for fødevare- og medicinalindustrien. Vi vender naturligvis også, hvordan det kan påvirke visse sektorers potentiale i fremtiden.

Dagens gæst og værterne

Christine Nellemann, dekan for blandt andet bæredygtighed på DTU, medlem af Etisk Råd, og tidligere institutdirektør på DTU fødevareinstituttet.

Michelle Nørgaard, ekspertvært og aktiestrateg i Jyske Bank

Anne Kejser, ankervært

Del denne side:

14. august 2024
Næste webinar

Den købestærke ældre generation

Tiden, hvor den ældre generation spinkede og sparede for så at efterlade sig en kæmpe arv, er forbi. I dag topper 65+ listen over det højeste månedlige forbrug på nethandel. Men potentialet i deres købekraft er ikke i samme grad fulgt med hos virksomhederne.

Katjing-logo med webinar- og podcast-ikoner

Sådan udvælger og behandler vi aktier relateret til temaet:

Nedenstående aktier er udvalgt ud fra 1) deres strategiske tilknytning til det belyste tema samt 2) deres rent kvantitative attraktivitet med baggrund i Jyske Quant modellen på udgivelsesdatoen for videoen. Sidstnævnte fokuserer på prisfastsættelse, kvalitet og stemningen omkring den givne aktie. Vær opmærksom på, at der ikke følges op på temaet og/eller de anbefalede aktier efter udgivelsesdatoen. Du kan se de nuværende kvantitative anbefalinger på aktierne relateret til temaet (Køb, Neutral, Salg) via de links, som følger med denne video.