Sig hej til værterne - Rasmus, Mikkel og Cæcilie

Programmets faste panel er sammensat af en boligekspert, en chatvært (som er rookie på boligmarkedet) og en ankervært (som er noget mere rutineret på boligmarkedet). Så uanset vidensniveau bliver der stillet de rigtige spørgsmål og givet de rigtige svar. Af og til vil der også være besøg af gæster i studiet. 

Rasmus Nielsen - ankervært

Journalist Rasmus Nielsen har 17 års erfaring som tv-vært og det har ofte været med bolig som stofområde. Privat har Rasmus haft fire ejerboliger, arvet et sommerhus og haft en billig lejlighed i Berlin. Rasmus kører altid med variabel rente og drømmen er at finde en bolig, hvor der også er plads til en pladebutik

Vært Rasmus Nielsen

Mikkel Høegh - ekspertvært

Mikkel Høegh er programmets orakel, der i kraft af sine 15 år som boligøkonom har viden om det meste, når det kommer til bolig. Privat har Mikkel haft tre ejerboliger og en andelsbolig. Det allerførste realkreditlånMikkel konverterede var på 55 mio. kroner, da han sad som formand i andelsboligforeningen. 

Ekspertvært og boligøkonom Mikkel Høegh

Cæcilie Møldrup - chatvært

Journalist Cæcilie Møldrup har tidligere arbejdet ved Jyllands-Posten, hvor hun også havde fingrene i den finansielle verden. Til gengæld er hun programmets rookie, når det kommer til egen boligsituation. Cæcilie bor nemlig til leje i Aarhus og er irriteret over de høje boligpriser

Chatvært Cæcilie
Næste webinar

Feriebolig i udlandet

Overvejer du at købe en feriebolig i udlandet? Onsdag d. 26. juni kl. 19.00 kigger vi nærmere på forskellige muligheder - både køb af din egen bolig, men også delekoncepter, hvor du køber en andel af flere ferieboliger.