Sådan sletter du en delsaldo

1. Log ind i netbanken

2. Du kan kun slette en delsaldo, der er tom – der skal altså stå nul kroner på delsaldoen. Så hvis der ikke gør det, skal du starte med at overføre beløbet til en af dine andre delsaldi. Du skal også sørge for, at der ikke er kommende posteringer på delsaldoen eller tilknyttet betalingsservice på delsaldoen.

3. Find din Totalkonto på overblikssiden, og klik på de tre prikker i højre side.

4. Vælg punktet ’Kontooplysninger’ og klik på ’delsaldo’

5. Klik på den grønne skraldespand ud for den delsaldo, du vil slette.

6. Klik på ’slet delsaldo’

7. Så er delsaldoen slettet.

De posteringer, der var på den delsaldo, du lige har slettet, findes stadig. Du kan finde dem, hvis du klikker på din Totalkonto og ser alle posteringer samlet.