Sådan knytter du et kort til en delsaldo

Trin for trin

Jeg har ikke et kort
Hvis du ikke har et kort i forvejen, kan du bestille et kort i app’en Mine kort, og her kan du vælge, hvilken delsaldo du gerne vil knytte kortet til.

Jeg har allerede et kort
Hvis du allerede har et kort kan du knytte det til en delsaldo. Så vil betalinger med kortet blive hævet på en bestemt delsaldo. Det gør du i Jyske Netbank.

1. Log ind i netbanken

2. Find din Totalkonto på overblikssiden og klik på de tre prikker i højre side

3. Vælg punktet 'Betalingsregler'

4. Klik på pilen og vælg et kort. Du kan kende kortet på de sidste fire cifre.

5. Klik på pilen nedenunder og vælg den delsaldo, du gerne vil knytte kortet til

6. Tryk på ’Opret betalingsregel’. Nu kan du se betalingsreglen for dit kort øverst på siden. Du kan oprette op til 10 betalingsregler pr. konto.