Sådan flytter du betalingsservice fra en anden konto til en delsaldo

Trin for trin

Vær opmærksom på, at du skal vente en bankdag undervejs.

1. Log ind i netbanken

2. Klik på ’Betal og overfør’ i menuen til venstre og vælg ’Faste betalinger’

3. Vælg den betalingsserviceaftale, du gerne vil flytte.

4. Klik på den grønne pil i kassen ’Fra’. Her kan du i første omgang kun vælge din Totalkonto – og altså ikke en specifik delsaldo. Så start med at vælge din Totalkonto.

5. Klik på ’gem og luk’ nederst på siden

6. Nu skal du vente til næste bankdag. På næste bankdag finder du igen din betalingsserviceaftale og klikker dig ind på den.

7. Klik igen på den grønne pil i kassen ’Fra’. Nu kan du vælge mellem kontoens forskellige delsaldi. Vælg den delsaldo betalingsserviceaftalen skal knyttes til.

8. Klik på ’gem og luk’ nederst på siden.