Sådan opretter du betalingsregler

Trin for trin

Du kan bruge betalingsregler til at knytte et kort til en delsaldo eller til at styre, hvilken delsaldo penge bliver hævet eller indsat på. Det kan fx være, at du gerne vil have, at alle betalinger der indeholder navnet på dit lokale supermarked skal hæves på den delsaldo, som du bruger til madindkøb.

1. Log ind i netbanken

2. Find din totalkonto på overblikssiden, og klik på de tre prikker i højre side.

3. Vælg punktet ’Betalingsregler’.

4. Her kan du vælge, at et bestemt kort knyttes til en bestemt delsaldo. Eller at bestemte betalinger hæves/indsættes på en bestemt delsaldo.

5. Indtast den ønskede betalingsregel.

6. Tryk på ’Opret betalingsregel’, når du er færdig.

7. Nu kan du se betalingsreglen øverst på siden.

Du kan oprette op til 10 betalingsregler pr. konto.