Når dit fokus er, at formuen skal vokse

Grafik med hånd og et plusDin formue består af mange elementer – nogle penge står på konto, andre er bundet i bolig, bil, pension og investering eller noget helt andet. Vi giver dig overblik og indsigt i de mange muligheder, og sammen lægger vi en plan for, hvordan din formue kan vokse i harmoni med dine ønsker, holdninger og behov.

Du bestemmer, hvor meget du vil involveres i den løbende pleje og optimering af formuen, fx investering. Og vi mødes efter faste aftaler og aktuelle behov – online eller fysisk – så vi kan justere planen efter forandringer i dit liv og i verden omkring. Så din formue altid optimeres med blik for mulighederne.

Vil du skifte fokus?
Min formue skal beskyttes  |  Min formue skal bruges

Bliv kontaktet om Jyske Private BankingTre gode grunde til at investere

Hvis dine penge står kontant, og inflationen er højere end renterne, så vil inflationen udhule din formues købekraft. Ex: Hvis inflationen er 5 %, så vil 100.000 kr. svare til 59.900 kr. om 10 år.

Ved at investere din formue i værdipapirer får du mulighed for at få et afkast, der opvejer eller slår inflationens gnaven. Hvis det lykkes, har du bevaret eller øget værdien af din formue. Men husk, der er også en risiko for tab.

Med investering har du mulighed for at:

  • beskytte din opsparing mod inflation
  • opnå et bedre afkast
  • beskytte din opsparing mod negative renter

Tre gode grunde til at investere

Investering for Private Banking

 

Ligger din opsparing i den rigtige kurv?

Skal jeg spare op i virksomheden eller på pension? Det er et spørgsmål, som mange selvstændige stiller sig selv – og vi anbefaler, at svaret findes i samarbejde med en rådgiver.

Der skal bl.a. kigges nærmere på, hvordan dine investeringer kan optimeres ved brug af forskellige skattemiljøer. Det kan være ved at investere:

  • igennem selskabet med en beskatning på 22 % på afkastet
  • igennem pension, hvor skat af afkast er på 15,3 %

Der skal også tages højde for, hvilket skattemiljø der er mest fordelagtigt, når du skal have pengene udbetalt fra dit selskab eller din pension.

Husk også den gamle sætning: ”Man skal ikke lægge alle sine æg i samme kurv.” Har du udelukkende din opsparing i virksomheden, så er dine penge investeret igennem ét skattemiljø. Ved brug af forskellige skatte-/opsparingsmiljøer kan du få optimeret beskatningen af dine investeringer.

Undgå at betale for meget i skat

Vidste du, at du kan tjene penge på at:

  • Få lagt den optimale økonomiske plan, som passer til dine forhold
  • Få det bedste boliglån, som passer til dine behov og planer
  • Få optimeret din pensionsindbetaling til din situation
  • Få fastlagt din optimale investeringsstrategi
  • Få afpasset opsparingsforholdet mellem bolig, frie midler og pension

Læg en formueplan

 


Bliv klogere på mulighederne