Når dit fokus er, at formuen skal beskyttes

Grafik med hængelås emblemTiden står ikke stille – både mulighederne og din livssituation er i bevægelse. Dermed ændres dine ønsker og behov. Sammen tilpasser vi den formueplan, der er forudsætningen for, at din formue altid investeres og beskyttes optimalt. Og matcher dine holdninger.

Du kan selv tage del i investeringerne eller overlade den aktive pleje af formuen til os. Det er dit valg. Vigtigst er, at du føler dig tryg ved at formuen bliver plejet bedst muligt for dig – og for dem, du holder af. Derfor kan du også forvente stor fleksibilitet, hvis der opstår pludselige eller planlagte økonomiske behov.

Vil du skifte fokus?
Min formue skal vokse  |  Min formue skal bruges

Bliv kontaktet om Jyske Private BankingHvem skal arve efter dig – din svigersøn?

Arvespørgsmålet kan være svært at sidde med alene. Vi er klar til at beskrive dine muligheder, så du kan træffe de rigtige valg. Vi kan også anbefale, at du tager en advokat med på råd.

Skal din svigersøn have del i arven efter dig? Skal formuen deles, hvis du bliver skilt?

Sammen ser vi på, hvordan du kan skrue tingene sammen, så de varetager dine interesser bedst. Du skal fx tage stilling til følgende emner og spørgsmål:

  • Arv – hvem skal arve?
  • Arveafgift – og uskiftet bo
  • Testamente og særeje
  • Begunstigelse – pensionerne følger ikke arverækkefølgen
  • Hvem skal overtage med virksomheden?
 

Hvem skal overtage styringen, når du ikke kan?

Vidste du, at 7.700 hvert år rammes af demens – og 20.000 af blodpropper. Og der er jo ingen der siger, at det altid er naboen.

Hvis du bliver en af dem, så vil ingen umiddelbart kunne handle på dine vegne, fx sælge din bolig, omlægge dit lån eller passe dine investeringer. Og hvis du har en virksomhed, så er der ingen med beføjelse til at kompetence til at træffe de rigtige beslutninger for dig og virksomheden.

Derfor anbefaler vi, at du får oprettet en fremtidsfuldmagt. På den måde bestemmer du selv, hvem der skal kunne træffe dine valg og styre din økonomi, hvis du ikke selv kan klare det længere. Og bare rolig, fuldmagten træder kun i kraft, hvis det virkelig bliver nødvendigt.

Formueøkonom: Min fornuftige far har oprettet en fremtidsfuldmagt

 

Har du is i maven, når uroen ulmer på aktiemarkedet?

Når aktiemarkedet falder og uroen stiger, så vil vinderne typisk være dem, der tør være trofaste mod deres investeringsprofil.

Med den rigtige investeringsprofil kan du undgå at løbe for stor en risiko – og samtidig undgå at miste afkast ved for lav risiko. Det er dog vigtigt, at din investeringsprofil tilpasses løbende, så når din livssituation ændres, eller du ændrer planer, så tilpasser vi investeringerne sammen med dig.

Så kan du trygt leve livet.

Læg en investeringsplan og få en investering, der passer til dig

 


Bliv klogere på mulighederne