Private Banking - rådgivning om din formue

Private banking nr 1

Jyske Bank har de mest tilfredse private banking-kunder

Analyseinstituttet Voxmeter står bag en uafhængig undersøgelse blandt landets største private banking-banker, som slår fast, at Jyske Bank er landets bedste private banking-bank målt på kundetilfredshed. 

"Vi kan se, at kunderne belønner Jyske Bank for at være god til den skræddersyede, personlige rådgivning, som foregår i øjenhøjde med kunderne", siger Christian Stjer fra Voxmeter til Jyllands-Posten 22. april 2017.


Den personlige relation

Jyske Bank Private Banking giver muligheder for dig med en formue. Vi hjælper dig med at få overblikket og synliggøre dine muligheder med din formue, så du kan træffe de vigtige beslutninger på det rigtige grundlag.

Den personlige relation mellem dig og din lokale rådgiver er hjørnestenen i samarbejdet på vej mod økonomisk frihed og tryghed. Vi tilbyder et langvarigt partnerskab, som er baseret på gensidig tillid og ikke er drevet af personlig bonus til den enkelte rådgiver.

Få formuerådgivning baseret på:

  • En grundig vurdering af dine finansielle muligheder
  • En konkret formueplan for din økonomi
  • Løbende sparring om hele din økonomi
  • En fast personlig rådgiver og et hold af specialister

Hvordan bliver jeg kunde?

Du kan blive private banking-kunde, hvis du har en formue, du vil investere i Jyske Banks investeringsløsninger.

Book et møde


Det får du også...

Mød os til events

Du bliver også inviteret til events med både fagligt og socialt indhold. Vi sørger for, at du møder dine specialister, så jeres relationer bliver endnu stærkere.

Eksklusive kort

De eksklusive betalingskort Private Banking Visa/Dankort og Private Banking Mastercard er et særligt tilbud kun til private banking kunder.

Adgang til FinansnytPlus

Med FinansnytPlus får du ubegrænset adgang til analyser, anbefalinger og meget mere leveret af Jyske Banks eksperter.