Kontantfri er nemt, sikkert og hurtigt

Bliv klar til en kontantfri hverdag

Se her, hvordan du kan undvære kontanter og pengeautomater i hverdagen. Hvis du bare sørger for at have mobiltelefonen på dig, så behøver du ikke kontanter.

Læs om MobilePay, Apple Pay og Google Pay.

Skal du hæve penge til en gave?

MobilePay har lavet en særlig løsning til dig, der gerne vil give penge i gave. Den hedder MobilePay Pengegaver og gør det både sjovt og nemt at åbne en digital pengegave. 

Læs mere om MobilePay Pengegaver

Skal du hæve lommepenge til børnene? 

Erstat sparegrisen med en sjov app – Pengeklog. Pengeklog er en slags mobilbank til de yngste, og barnet kan selv starte en opsparing til det, der står øverst på ønskesedlen. Du kan sætte penge direkte ind på opsparingen, og dit barn kan nemt se, hvor langt der er til målet. 

Prøv Pengeklog med det samme

Skal dit barn have penge med på tur?

Visa Junior er et betalingskort til de yngste – fra 7 år. Det er et godt og sikkert alternativ til at have kontanter i lommen, fordi der ikke kan bruges flere penge, end der står på den tilknyttede konto.

Læs mere om og bestil et Visa Junior

Hæver du kontanter til ugens indkøb?

Hvis du har nemmest ved at holde styr på indkøb og forbrug ved at hæve et fast beløb til fx en uge ad gangen, så kan du overveje at få et nyt kort, som du kun bruger til de daglige indkøb. Og du kan få en rådgiver i banken til at hjælpe dig med at overføre et fast beløb hver uge. Du kan også altid holde øje med forbruget i netbanken og mobilbanken.

Læs mere om netbank og mobilbank

Skal du hæve euro til ferien?

Generelt anbefaler vi altid, at du tager to betalingskort med dig til udlandet og så vidt muligt betaler med kort. Hvis du får brug for kontanter, så hæv dem der, hvor du opholder dig. I app'en Mine Kort kan du nemt finde den nærmeste pengeautomat - også i udlandet.

Få gode råd om rejser, kort og sikkerhed

Du kan nemt bestille et ekstra kort i app’en Mine Kort. I app’en kan du i øvrigt også selv bestemme, hvor i udlandet dit kort skal kunne bruges – det giver tryghed. 

Hent Mine Kort app'en med det samme

Hæver du løn eller pension? 

Tag en snak med en rådgiver om, hvilket betalingskort der passer bedst til dig. Det er både nemt og sikkert for dig at bruge et betalingskort i stedet for at hæve alle pengene på én gang – og når du først kommer i gang, tror vi på, at du hurtigt vænner dig til det. 

Læs mere de forskellige korttyper i Jyske Bank

Bruger du automaten til at tjekke saldo på kontoen? 

I netbanken eller mobilbanken kan du til hver en tid se, hvor mange penge der står på kontoen.

Læs mere om netbank og mobilbank

Bruger du automaten til at sætte penge ind? 

Der er stadig Jyske Bank-afdelinger med pengeautomater, hvor du kan sætte penge ind. Men overvej, om du fremover kan modtage penge på MobilePay eller via en overførsel til din konto i stedet for kontanter. 

Find nærmeste pengeautomat


Vi hjælper dig, hvis du har brug for det

Ring på 89 89 89 89, hvor du kan få hjælp døgnet rundt. Eller kig ind i banken - så hjælper vi dig godt i gang.