Optjen penge automatisk, når du betaler med Visa

Har du et Visa Debit, Visa Credit eller Visa/Dankort fra Jyske Bank, kan du automatisk optjene penge, når du betaler med Visa i en af de flere end 1.500 registrerede butikker, webshops og restauranter. Du får nemlig procenter af varens pris, og pengene kan du få udbetalt, når du har mindst 100 kr. til gode i rabat.

Alt, hvad du skal gøre, er at oprette en profil i appen Cashbackmedvisa.dk eller via hjemmesiden af samme navn. Det giver dig mulighed for at tilmelde et eller flere Visa-kort til Cashback i partnerskab med Visa.

Herefter modtager du automatisk cashback, når du betaler med Visa hos en af de registrerede butikker og webshops. Du behøver således ikke bede om rabat, når du betaler. Du kan altid se, hvor meget du har til gode, ved at logge ind.

Kom i gang med at få cashback


Spørgsmål og svar

Hvordan kommer jeg i gang?

For at optjene cashback skal du hente appen Cashbackmedvisa.dk eller følge linket ovenfor. Her skal du oprette en profil og tilmelde ét eller flere af dine Visa-kort til Cashback i partnerskab med Visa. Bemærk, at hvis du ønsker at tilmelde flere kort, skal hver enkelt kort tilmeldes separat. Tilmeldingen er gratis og tager ganske få minutter at gennemføre.

Så snart du har tilmeldt dine kort, optjener du automatisk cashback, når du betaler med Visa hos vores flere hundrede partnere.

Hvis du betaler for en rejse, skal du dog begynde med at følge et link på Cashbackmedvisa.dk.

Hvor meget får jeg i cashback?

I gennemsnit tilbyder partnerne 10% i cashback af dit køb, men satsen varierer fra partner til partner. Det er den deltagende butik, restaurant eller webshop, der fastsætter, hvor meget cashback du optjener. På hver partners profilside kan du altid se, hvor meget du kan optjene i cashback.

Hvor kan jeg få cashback?

Du får op til 40% af pengene tilbage i tusindvis af registrerede butikker, webshops og restauranter. Se, hvor du kan få cashback.

Hvis du betaler for en rejse, skal du dog begynde med at følge et link på Cashbackmedvisa.dk.

Hvordan får jeg udbetalt min cashback?

Du kan udbetale din optjente cashback til din bankkonto, når din Cashback-saldo overstiger 100 kr. Du kan udbetale via udbetalingsfunktionen via din profil i appen eller på Cashbackmedvisa.dk.

Kan jeg få cashback, når jeg betaler med mit Visa/Dankort?

Ja, så længe du sørger for at betale med Visa-delen af dit Visa/Dankort. Med Apple Pay og Google Pay er det altid tilfældet. Med MobilePay er det som udgangspunkt aldrig tilfældet. I fysiske butikker og webbutikker skal du vælge "Visa", når du har mulighed for at vælge mellem "Visa" og "Dankort".

Se flere spørgsmål og svar på Cashbackmedvisa.dk

Visa Cashbank-logo