Følg med i dit forbrug med Mine Kort

Har du Visa Debit, Visa Mobil eller Visa Basis, kan du få notifikationer, der giver overblik og tryghed. Du kan nemt følge med i, hvad der sker på dit kort - også hvis der sker noget uventet.

Du vælger selv, hvilke notifikationer du gerne vil have og hvilke kort, du ønsker at modtage dem på, og du sætter selv notifikationerne op i app'en Mine Kort. Se dine muligheder i Mine Kort under ”Indstillinger”.

Få overblik over forbrug

Du kan vælge at få besked med det samme, når kortet er blevet brugt. Det giver dig løbende sikkerhed for, at det er dig og kun dig, der har brugt dit kort. Du får samtidig muligheden for at reagere hurtigt, hvis dit kort bliver brugt til køb, du ikke kender til.

Notifikationen hedder ”Køb foretaget” og indeholder butiksnavn, beløb og tidspunkt for købet. Du kan selv stoppe for dine notifikationer, når du vil.

Få besked hvis en betaling bliver afvist

I Mine Kort kan du selv spærre for onlinehandel eller køb i udlandet. Du kan vælge at modtage besked, hvis en af disse spærringer er grund til, at kortet bliver afvist.

Hvis du har været ude at rejse, kan det være smart at spærre dit kort for køb i udlandet, når du kommer hjem. Det mindsker risikoen for misbrug. Skal du så rejse igen, og glemmer du at ændre indstillingen, hjælper Mine Kort dig med at huske at få åbnet for udland igen.

På samme måde kan det være, at du har valgt at spærre for onlinekøb i en periode. Når du så næste gang vil købe noget over nettet og ikke kan, minder Mine Kort dig om, at du skal huske at åbne for online handel. Du vil også modtage en besked, hvis der er penge nok på din konto, men du rammer en af betalingskortets forbrugsgrænser – Og i samme besked vil der stå, hvordan du selv ændrer grænsen, hvis muligt, så du kan foretage købet med det samme.

Notifikationen hedder ”Afvisning anden årsag”, og du kan ændre indstillingerne via Mine Kort, når det passer dig.

Manglende dækning

Du kan også vælge at få besked, hvis en betaling bliver afvist, fordi der ikke er dækning på kontoen. Det er altid rart at vide, hvorfor betalingen ikke er gået igennem. Har du mulighed for det, kan du med det samme overføre penge til kontoen, som kortet trækker på.

Notifikationen hedder ”Afvisning – manglende dækning”.

Få statusopdateringer fra dit kort

Du kan vælge at modtage beskeder, hvis status på dit kort ændrer sig. Det kan være hvis dit kort spærres på grund af for mange forkerte pinforsøg, eller hvis dit kort spærres af anden årsag – eks. hvis banken kan se et mønster, der gør os bekymrede for, at dit kort er ved at blive misbrugt.

Notifikationen hedder ”Statusændringer af dit kort.

EuroBonus-overblik i Mine Kort

Hvis du bruger dit Visa Debit til at optjene EuroBonus Extrapoint, får du besked i Mine Kort, når der er nye point på kortet.

Notifikationen hedder ”Nye optjente point”.

Læs mere om Visa Debit og optjening af EuroBonus Extrapoint