Sponsorater og partnerskaber

Jyske Bank samarbejder med forskellige partnere inden for dansk idræts- og kulturliv. Formålet er ikke at støtte gode formål, men at etablere et samarbejde, som er til fordel for begge parter.

Her på siden finder du en liste med vores største sponsorater og partnerskaber, men vi har også en lang række lokale sponsorater, som ikke er med i oversigten.


Sport

Made in HimmerLand

Made In HimmerLand er en af årets største sportsbegivenheder – og et af Jyske Banks største sponsorater. Jyske Bank er eventsponsor for Made in HimmerLand frem til 2024. Vi var med første gang i 2018, og vi er med, fordi vi vil være med til at sætte Danmark som golfland på verdenskortet.
Se spændende tv-indslag fra vores samarbejde med Made in HimmerLand.


SIF-logo

Silkeborg IF

I 2021 fejrede vi 30 års uafbrudt partnerskab med Silkeborg IF som enten Hovedsponsor eller TopPartner. Det er således bankens suverænt længstvarende partnerskab, og med indgåelsen af et 30-årigt tribunesponsorat på det nye stadion i Silkeborg i 2017 vil Jyske Bank være en synlig medspiller til minimum 2047.
Se tv-indslag om 30 års samarbejde mellem Silkeborg IF og Jyske Bank.


esport Danmark

Esport Danmark

Esport er en sportsgren i vækst, og Jyske Bank samarbejder med Esport Danmark om bl.a. økonomisk udvikling og bæredygtighed inden for alle led i esporten.
Læs om samarbejdet og se mere om esport på Jyske Bank TV.


Kultur

Jyskebank Arena

Jyske Bank Arena

Navnesponsorat af Fyns største multiarena. Jyske Bank Arena lægger gulve til oplevelser med danske og internationale kunstnere, store sportsevents og mange andre arrangementer.
Læs mere på Odense Sport & Events hjemmeside.


Jyske Bank Boxen

Jyske Bank Boxen

Navnesponsorat af Danmarks jyske multiarena. Nationale og internationale oplevelser med fokus på bl.a. sport, koncerter og shows.
Se tv-indslag om Jyske Bank Boxen og læs mere på MCH's hjemmeside.


Museum Jorn

Museum Jorn

Jyske Bank er hovedsponsor for Asger Jorn-museet i Silkeborg. Museum Jorn har sat sig selv på verdenskortet med store internationale udstillinger, og den succes vil vi i Jyske Bank gerne være en del af.  Asger Jorn, som kom fra Silkeborg, gik ikke i andre fodspor, men fandt sin egen unikke stil og tone - en tilgang, som passer godt sammen med vores ønske om at være en anderledes bank. Med dette sponsorat ønsker vi at tilbyde vores kunder anderledes oplevelser. 
Se tv-indslag fra Museum Jorn på Jyske Bank TV.


Bæredygtighed

Indsamling af pant via Røde Kors

Røde Kors

Fremover skaber selv vores skrald værdi! Jyske Bank har valgt at donere pantflasker og -dåser til Røde Kors. Sammen kan vi, ved at genanvende plastflasker, skabe værdifulde forandringer for klimaet og udsatte mennesker i hele verden. Det er vigtigt, at vi tager ansvar og støtter op om en bæredygtig udvikling.


Kids Tour logo med børn på cykler i baggrunden

Kids Tour

Kids Tour er et cykelløb for børn i alderen 3-10 år – med aktiviteter for hele familien. Kids Tour arrangeres hvert år af Børneulykkesfonden i lokale værtsbyer over hele landet. Formålet er at skabe glade og sjove arrangementer med fokus på trafiksikkerhed og sunde værdier – og at fremme cykelkulturen. Vi er med som hovedpartner for at støtte fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.


Future Box

Futurebox

Vi samarbejder med Futurebox, DTU’s inkubatormiljø, for at accelerere spirende startups og spinouts fra DTU. Med samarbejdet faciliterer vi møder mellem iværksættere, banken og kunder med interesse i at investere i iværksætteri – især inden for højteknologi og deep tech – og tilbyder på den måde vores kunder adgang til et professionelt netværk af iværksættere.


Sportscar Event

Sportscar Event arrangerer events på FDM Jyllandsringen, FDM Sjællandsringen og HCA Airport, hvor man kan købe co-driverture i fede privatejede sportsbiler. Sportscar Event samler vilde sportsvogne og bilglade gæster i alle aldre – og gør en forskel for alvorligt syge børn og deres familier. Primært via støtte til Børnecancerfonden. Jyske Bank har været hovedsponsor siden 2004.
Se tv-indslag om Sportscar Event.
Få en bilglad oplevelse – og gør en forskel for børn, der har kræft.


Pengeugen

Pengeugen

Aktivitet: Jyske Bank støtter via Finans Danmark Pengeugen, som styrker børn og unges forståelse af privatøkonomi gennem undervisning i 7.-9. klasse.
Se tv-indslag om Pengeugen.


Outdoor Institute

Vi var med fra starten som partner, da Silkeborg Kommune i 2020 etablerede Outdoor Institute. Siden 2017 har Silkeborg Kommune kaldt sig Danmarks Outdoor Hovedstad, og med etableringen af Outdoor Institute ønsker kommunen at øge ambitionsniveauet. I første omgang ønskede man at bruge positionen til at tiltrække endnu flere outdoor-entusiaster til kommunen og give turismen et boost. Nu er ambitionen også at blive et nationalt og internationalt fyrtårn for outdoor og at forske i den gavnlige effekt, som outdoor har på sundhed, læring og velvære.
Se tv-indslag om Outdoor Institute.


Kontakt

Sponsorater af national/regional interesse:
Jyske Bank, Events og Partnerskaber

Sponsorater af lokal interesse:
Den lokale Jyske Bank-afdeling