Jyske Bank etablerer nyt bankhus i Næstved

Kundeoplevelsen og rådgivningen er i centrum for fremtidens bankhus i Sydvestsjælland.

Bankhus

Af Jyske Bank

21. sep. 2021 12.00

Primo 2023 er Jyske Bank klar til at byde kunder fra hele Sydvestsjælland inden for i et helt nyt og moderne bankhus i Næstved. Planerne for det nye byggeri er netop underskrevet. Baggrunden er et ønske om at skabe rammerne for bedre kundeoplevelser. Samtidig sikrer vi et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø.

Det nye bankhus skal favne alle kundetyper. De vil kunne trække på omkring 60 specialiserede rådgivere inden for privat, erhverv, landbrug og private banking. Jyske Bank har gode erfaringer med at samle rådgivere med forskellige specialer i samme hus. Det giver en intern synergi og udvikling, og sikrer kunderne helhed og sammenhæng i rådgivningen om alle aspekter i økonomien.

Adressen bliver Handelsskolevej 1, og det nye byggeri bliver på 1200 kvm. som indrettes med lokaler, der målrettes de forskellige kundetyper. Samt et moderne konferencerum til bl.a. større kundearrangementer. Der bliver gode parkeringsmuligheder og kort afstand til den kommende motorvej mellem Rønnede og Næstved.

Beliggenheden i Næstved er valgt, da det er et område i en sund og positiv udvikling. Det er en central placering i forhold til at betjene hele Sydvestsjælland og øerne. De nuværende afdelinger i Slagelse,  Nykøbing F, Nakskov, Vordingborg, Ringsted og Maribo bliver ikke berørt og fortsætter for uændret kraft.