Nyt på vej: Nå dine mål med ny online investeringsløsning

Drømmer du om at tage ud at rejse? Skal børnene på efterskole? Eller trænger køkkenet til at blive skiftet ud? Snart kan du få hjælp til at investere din opsparing og komme nærmere dine drømme.

I løbet af foråret lancerer vi en ny online investeringsløsning, Jyske Munnypot. Med Jyske Munnypot bliver dine drømme til realistiske mål, og du får et alternativ til at have dine penge stående på en opsparingskonto.

Kom i gang med investering – nemt og trygt

Det skal være nemt for alle at investere. Derfor behøver du hverken at have noget stort startbeløb eller at være ekspert i investering for at være med.

Hvis du aldrig har investeret før, er Jyske Munnypot en nem og tryg start. Det er nemt, fordi vi gør arbejdet for dig. Og det er trygt, fordi der sidder mennesker bag. Vi hjælper dig med at finde den investering, der passer til dig, og du kan altid få hjælp, hvis du får brug for det.

Følg dine mål

Når du har sat et mål, kan du hele tiden følge med i, hvor langt du er fra det, og du får besked, om du er på sporet eller bagud i forhold til dit mål. Undervejs kan du justere dine indbetalinger, og du kan til enhver tid hæve dine penge.