Jyske Munnypot: Anderledes online-investering

Jyske Bank er klar med en ny online-løsning til investering. Løsningen hedder Jyske Munnypot og adskiller sig på flere måder fra de øvrige online-løsninger, som er kommet frem på det seneste.

Med mennesker bag

Jyske MunnypotJyske Munnypot er online-investering med mennesker bag. Det vil sige, at du kan chatte eller tale med en rådgiver, hvis du får brug for det. Samtidig er løsningen målbaseret. Du sætter dig et mål for din investering – og hvis det ser ud til, at målet ikke kan nås, får du forslag til, hvordan investeringen kan tilpasses.

Hvis du aldrig har investeret før, er Jyske Munnypot derfor en nem og tryg måde at komme i gang med at investere på. Du behøver bare 2.000 kr. for at komme i gang.

Ansvarlig investering

Det er Jyske Banks egen investeringsforening, Jyske Portefølje, der står bag investeringerne i Jyske Munnypot. Dermed lever investeringerne op til koncernens politik for ansvarlig investering og de internationale standarder for ansvarlighed.

Jyske Munnypot er udviklet i samarbejde med en britisk fintech-virksomhed. Indtil videre er løsningen for privatkunder i Jyske Bank.

Kom i gang med investere med Jyske Munnypot