Byudvikling i Aarhus: Update med fokus på investering og bæredygtighed

Webinaret blev afholdt den 2. juni 2021

Er du med på byudviklingens betydning for ejendomsmarkedet?
Aarhus vokser voldsomt i disse år. Der er byggepladser og kraner overalt. Hvad betyder det for ejendomsmarkedet i Aarhus og omegn? Hvordan skal man forholde sig som investor, udvikler eller ejendomsbesidder? Og hvilken rolle spiller bæredygtigheden for hele udviklingen og for dig? Se med - og bliv klogere på byudviklingen i Aarhus.

Hvor er Aarhus på vej hen?
Bente Lykke Sørensen, bystrategisk chef i Aarhus Kommune, lægger ud med at give os en opdatering på by- og befolkningsudviklingen i Aarhus.

Bæredygtighed set med kommercielle øjne
Ejendomssektoren rammes i stadig højere grad af den bæredygtige agenda. Hvad er det, der driver bæredygtigheden, og hvad betyder det for din ejendomsportefølje? Hvordan sikrer du en stærk strategisk placering på markedet i lyset af den bæredygtige udvikling? Få en god forståelse i selskab med Allan Jørgensen, seniorspecialist i Jyske Bank.

Investering med fokus på likviditet og soliditet
Lave renter. Lav tomgang. Lave afkast. Sådan er ejendomsmarkedet i dag. Det er ideelt for investorer, men hvad når markedet vender? Mange har fokus på ejendomsstrategien, men det er også vigtigt med en strategi for likviditeten, fokus på soliditeten og en holdning til risiko. Jørn Stelmach Sørensen, afdelingsdirektør for Finansiel Afdækning i Jyske Bank, har en klar opfordring.