Bliv klogere på bæredygtig investering

Vil du gerne investere mere bæredygtigt, men mangler overblik og indsigt? Få styr på begreberne – og på hvorfor et bæredygtigt fokus er vigtigt for langsigtede investeringer.

Hvad er en bæredygtig investering? Det findes der desværre ikke en entydig definition på. Alligevel er markedet spækket med investeringsprodukter, der lanceres som bæredygtige.

Men hvad skal man så være opmærksom på, hvis man ønsker at investere mere bæredygtigt? To af Jyske Banks specialister giver dig et overordnet overblik, gør dig klogere på begreberne og zoomer ind på konkrete muligheder og investeringsprocesser.

Medvirkende

Camilla Fangel er specialist i bæredygtig investering. Hun tager fat i nogle af de mange begreber, der opereres med inden for området: ESG, Impact, Inklusion, Greenwashing med mere. Hør også om de mange nuancer i virksomheders bæredygtige udvikling, om bæredygtighed som en proces og om at støtte virksomheder, der viser vilje til handling.

Anette N. Sejdelin er porteføljemanager i bankens nye afdeling, Jyske Invest Bæredygtige Aktier. Hun bliver mere konkret med udgangspunkt i et investeringsprodukt, der både fokuserer på CO2-udledning, ESG og FN’s Verdensmål. Hør om selve investeringsprocessen, og hvordan fokus på bæredygtig udvikling kan forenes med fokus på god investering.

Vært: Journalist Rasmus Nielsen, Jyske Bank TV.

Webinaret blev afholdt den 4. februar 2021.

Mere viden om bæredygtig investering

Find mere viden på disse temasider om bæredygtig investering