Borgen Late night

Borgen Late Night - et politisk magasin

To af danmarks – måske - skarpeste og mest nådesløse politiske kommentatorer, Lars Trier Mogensen og Jarl Cordua, er værter på det hårdtslående, politiske tv-magasin, Borgen Late Night. 

I Borgen Late Night forklarer og analyserer de to værter de vigtigste emner i dansk politik - underholdende, knivskarpt og uden omsvøb. Der vil også være gæster til skarpe interviews og aktuelle toppolitikere kan forvente at komme i krydsilden.

Borgen Late Night er danmarks første aktuelle tv-format, der er helt uafhængig af den gamle medieverden og som fuldt ud kan udnytte gennemslagskraften i nye sociale medier. Det politiske tv-magasin sendes på Facebook og Jyske Bank TV - og udgives også som podcast i din foretrukne podcast-app. Det politiske tv-magasin udkommer hver anden uge. 

”Ambitionen med ‘Borgen Late Night’ er, at servere alt hvad man behøver for at forstå og følge tæt med i dansk politik. Og det skal nok blive muntert, for vi er ikke bange for at skære gennem bullshit og sige tingene, som de er,” siger Lars Trier Mogensen.

Klar til at følge med i Borgen Late Night?

Se Borgen Late Night gratis som tv-magasin på Facebook og Jyske Bank TV. Eller abonnér og lyt til de nyeste afsnit i din foretrukne podcast-app. Søg efter 'Borgen Late Night' eller 'Jyske Bank TV' i din app.