Borgen Late Night: Ny Løkke-bog

Han har gjort det igen: Moderaternes formand Lars Løkke Rasmussen er klar med endnu en overraskende bog, denne gang med titlen 'Befrielsens pris'. Se ugens udgave af Borgen Late Night med de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Jarl Cordua.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

08. maj 2024 08.35

Modsat den dystre stemning, som statsminister Mette Frederiksen (S) ofte fremmaner, er udenrigsministeren optimist. Han tror på ungdommen. Han tror på en gylden fremtid for Danmark, og han tror sågar på fred og fremgang i verden. Men optimismen er betinget af reformer, og heraf prisen: Det er ikke altid populært i øjeblikket at træffe modige beslutninger.

Bogen er oplagt en del af Moderaternes kampagne frem mod Europaparlamentsvalget, hvor Venstres top også har sat en offensiv i gang: Formand Troels Lund Poulsen og næstformand Stephanie Lose vil rykke Venstre tilbage til en mere klassisk model – med fokus på økonomiske reformer og en fortsat værdipolitisk strammerkurs. Hør også om miljøminister Magnus Heunicke søforklaringer om giftige udledninger og borgmesteroprøret mod finansminister Nicolai Wammen (S).