Borgen Late Night: Ny energiplan på vej

Reaktionerne mod Rusland forsætter med uformindsket styrke: Senest har Danmark udvist 15 diplomater, som mistænkes for at have udført spionage – ligesom en række andre EU-lande også netop har gjort. Samtidig vil den danske regering have de ansvarlige for det russiske folkemord i Ukraine stillet for en krigsforbryderdomstol.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

05. apr. 2022 16.05

Et bredt flertal i Folketinget er også klar til at handle på at blive uafhængig af russisk gas og bl.a. fremrykke vindmølleprojekter. S-regeringen vil således fremlægge en ny energiplan lige efter påske, hvor der bl.a. vil blive lagt op til, at husstande med gasfyr hurtigere end hidtil planlagt skal kobles på fjernvarmenettet.

Endelig er EU-valgkampen også blevet skudt i gang, og hvor selve formuleringen på stemmesedlen allerede er blevet en varm kartoffel. Er der en lille og ligegyldig sag? Eller har ja-siden dummet sig fra start i en folkeafstemning, der kan blive meget tæt?


Har du lyst til at få taget temperaturen på aktiemarkederne fra morgenstunden? På alle hverdage, direkte fra Jyske Banks finansielle kommandobro? Så tilmeld dig mailservice og få Jyske Morgennyt direkte ind i din indbakke hver morgen.