Borgen Late Night - med Mette Frederiksen som særlig gæst

Socialdemokratiet og Venstre har for alvor fundet sammen om at indfri hinandens ønsker. Oppositionspartierne forsøger at holde Mette Frederiksen ansvarlig for det dramatiske og kaotiske forløb med de annullerede sigtelser mod Claus Hjort og Lars Findsen. Selv afviser hun alle beskyldninger.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

08. nov. 2023 10.00

Riget bugner af guld, og i SVM-regeringens nye, store 2030-plan, der blev præsenteret tirsdag, er der mere end penge nok til både skattelettelser, velfærd, forsvar og klima. Socialdemokratiet og Venstre har for alvor fundet sammen om at indfri hinandens ønsker. Samtidig droppes det upopulære forslag om at fjerne seniorpensionordningen.

På Christiansborg er jagten dog for alvor gået ind på statsminister Mette Frederiksen, som særlig oppositionspartierne i blå blok forsøger at holde ansvarlig for det dramatiske og kaotiske forløb med de annullerede sigtelser mod Claus Hjort og Lars Findsen. Selv afviser hun alle beskyldninger.

Ja, se selv med – for i ugens udgave af Borgen Late Night med de to politiske kommentatorer Lars Trier Mogensen og Jarl Cordua kigger statsminister Mette Frederiksen faktisk selv kort forbi.