Rentefald åbner for boliglån til 1,5 pct. *

Har du et fastforrentet lån med en rente på 2,5 pct. eller højere, har du i øjeblikket mulighed for at omlægge dit lån til et lån med lavere rente og på den måde reducere dine rentebetalinger.

Pylon med Jyske Bank logo og hovedbygning i baggrunden

Af Jyske Bank

18. feb. 2019 12.00

Den seneste tids rentefald har gjort, at du nu kan få 1,5 pct. fast rente i 30 år både med og uden mulighed for afdragsfrihed.

”Den mulighed havde vi ikke set komme, ” siger Jyske Banks boligøkonom Mikkel Høegh og fortsætter:

”Markedsudviklingen åbner op for gode omlægningsmuligheder lige nu. Er du boligejer, og har du et fastforrentet lån med en rente på 2,5 pct. eller højere, kan en omlægning formentlig være interessant for dig.”

Attraktive kurser

Kurserne på de fastforrentede lån med 1,5 pct. i rente er attraktive. Du har nemlig mulighed for at optage et 30-årigt med 1,5 pct. i fast rente og afdrag til omkring kurs 97, mens kursen for den afdragsfrie obligation er over kurs 95.

1,5 pct. i fast rente over 30 år både med og uden afdrag er en super attraktiv mulighed til dig. Det er et fantastisk ’evighedslån’. Specielt godt til dig, som ønsker sikkerhed for renterne og regner med at holde lånet til udløb eller i lang tid.

Få mere at vide

 

Opdateret 2. april 2019