Nye programmer om bolig og investering går i luften

Vi lancerer nu de to nye programmer: Investeringsuniverset Katjing og boligmagasinet Åbent Hus. Der vil både være podcasts, live webinarer og dybdegående artikler at dykke ned i.

Værterne i Katjing og Åbent Hus

Af Cæcilie Møldrup Hedegaard, journalist

30. jan. 2024 11.30

Som noget helt nyt lancerer Jyske Bank to store, nye formater om bolig og investering. Lad os starte med at fortælle om Katjing, som har første live webinar allerede i morgen onsdag klokken 9.

Her er der tale om et samlet investeringsunivers, hvor du både kan lytte til podcasten og deltage i live webinarer, der skiftevis udkommer hver anden onsdag. Desuden kan du dykke ned i artikler, der ser nærmere på nogle af de emner, som bliver taget op i udsendelserne.

TV- og radiojournalist Anne Kejser er vært på programmerne sammen med aktieekspert Michelle Nørgaard. Derudover vil der sommetider være en ekstra gæst med i studiet.

Podcasten kan du allerede stikke i ørerne – den kan du finde i den app, hvor du plejer at finde dine podcasts. De tager et kig tilbage på året, der er gået. For hvordan gik det egentlig på investeringsmarkederne i 2023, og hvad kan vi så forvente af det nye aktieår 2024? Hør første afsnit, hvor en særlig gæst har sneget sig med i studiet.

Få svar på egne spørgsmål

Alle kan være med, når Katjing løber over skærmen eller hænger i din øregang. For selvom Michelle Nørgaard og de kloge eksperter, som inviteres ind i studiet, kan nørde sig godt ned i emnerne, sørger Anne Kejser for at holde samtalen på sporet og forståelig for os alle.

Du er også selv med til at præge samtalen i studiet, når du deltager i et Katjing-webinar. For undervejs kan du stille spørgsmål til eksperterne og få svar med det samme. 

Selvom emnerne er seriøse, er stemningen uformel, når Anne og Michelle tager seerne med ind i investeringsjunglen. 

Bliv klogere på boligmarkedet

Vi stopper ikke her, for den 7. februar har Boligmagasinet Åbent Hus premiere, hvor vi sender et live webinar klokken 19.

Hver måned sender vi live fra studiet, hvor værterne Rasmus Nielsen, Cæcilie Møldrup og Mikkel Høegh sammen tager pulsen på boligmarkedet.

Nogle gange taler vi om renteudsigter, andre gange om førstegangskøbet, men vi kan også finde på at dykke ned i fænomener som tiny houses eller andre skæve tendenser.

For både nye og garvede

I Åbent Hus tager vi hver gang et nyt emne op, men ligesom i Katjing kan du altid præge samtalen i nye retninger ved at stille dine egne spørgsmål i chatten, imens webinaret er i gang.

Så om du er førstegangskøber eller erfaren murstensejer er ikke afgørende. Åbent Hus har noget at byde på for alle, der har interesse i boligmarkedet. Programmets faste panel er desuden sammensat af både nye og rutinerede, så vi sikrer, at alle bliver hørt.

I første webinar taler vi om ejendomsvurderingerne, der satte ild til boligsalget i slutningen af 2023, hvor der blev solgt mange boliger. Men hvordan ser det ud på den anden side af årsskiftet? Og hvad kan vi generelt forvente af boligmarkedet i 2024?

Vi bliver klogere 7. februar, når boligøkonom Mikkel Høegh kaster sine guldkorn efter os alle sammen.