Find din nye bolig med Bedste Hjem

Bedste Hjem er en boligsøgemaskine, der giver dig overblik over alle boliger til salg – og hvad det vil koste netop dig at købe dem.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

01. mar. 2018 12.00

Bedste Hjem er en boligsøgemaskine, der giver dig overblik over alle boliger til salg – og hvad det vil koste netop dig at købe dem.

Du får med det samme overblik over boligens faste udgifter og finansieringsbehov, og finansieringen kan tilpasses din situation. På den måde kobles din boligsøgning med din økonomi.

Bedste Hjem kan bruges af både nye, kommende og eksisterende boligejere i boligsøgeprocessen.

Det kan du med Bedste Hjem

Med Bedste Hjem kan du søge på boliger til salg ud fra bynavn, postnummer, vejnavn m.m., som du kender det fra andre boligsøgemaskiner. Derudover har Bedste Hjem en række ekstra funktioner.

  • Indtast ganske få oplysninger én gang for alle og få et kvalificeret overslag over, hvad det koster netop dig at bo i en bestemt bolig om måneden - herunder også hvad det vil koste ved en anden pris end udbudsprisen.
  • Du kan lave overslag over ombygning, uploade billeder, score og kommentere mulige boliger på køkken, bad, have m.v. og gemme det hele i en personlig boligmappe.
  • Del din personlige boligmappe med en eller flere, som skal være med i beslutningen. I kan arbejde sammen om boligjagten og samle alt ét sted.
  • Find din bolig ud fra transporttid til/fra en bestemt adresse.
  • Reklamefrit design, der tilpasser sig perfekt til mobilen.