Endnu en periode med lave renter

Endnu en periode med lave renter på rentetilpasningslån

Hovedkontor med pylon og Jyske Bank logo

Af Jyske Bank

Nov 23, 2018, 12:00

Auktionen for refinansiering af rentetilpasningslån pr. 1. januar 2019 er afsluttet. Kunder, der skal rentetilpasse, kan nok engang glæde sig over udsigten til lave renter.

Opdateret 30. november

Der har nok engang været stor efterspørgsel på vores obligationer. Kunder med rentetilpasningslån, der skal rentetilpasse 1. januar, kan derfor glæde sig over endnu en periode med fordelagtige renter.

”Endnu en gang kan boligejerne med variabelt forrentede lån glæde sig over meget lave renter og for mange endda negative renter,” siger Jyske Banks boligøkonom, Mikkel Høegh, og fortsætter:

”De helt store vindere ved denne auktion bliver låntagerne med Jyske Rentetilpasning F5. De står til at få en markant lavere rente end for fem år siden. For dem betyder det, at de vil kunne gå en ekstra gang på cafe hver eneste måned for hver million, de har lånt.”

Kunder med Jyske Rentetilpasning F1 vil opleve en lille stigning i renten i forhold til sidste år. På trods af det, får kunderne stadig en ny fastrenteperiode med negativ rente på deres lån.

Kunder i Jyske Bank får snart direkte besked

Skal dit rentetilpasningslån have ny rente 1. januar 2019, vil du i løbet af den kommende tid få oplysninger om den nye rente på dit lån. Rente og ydelse afhænger af dit låns restgæld, restløbetid og belåningsgrad.

Hvad betyder det for dig?

Har du et Jyske F1, F3 eller F5-lån og skal du have ny rente 1. januar 2019? Så bliv klogere på, hvad auktionens resultat betyder for dig.

Også hvis du har et Jyske F1 (bankboliglån) og skal have genfastsat din basisrente 1. januar, er der godt nyt: Begrænset stigning og fortsat negativ rente.

Bliv klogere på dit boliglån og hvad, du kan gøre for at få mest ud af det. Du er også velkommen til at ringe til os med det samme på 89 89 89 89.