De lave renter fortsætter

Auktionen for refinansiering af rentetilpasningslån per 1. april 2019 er afsluttet. Stor efterspørgsel på Jyske Realkredits obligationer resulterer i over nok en periode med fordelagtige renter.

Pylon med Jyske Bank logo og hovedbygning i baggrunden

Af Jyske Bank

08. feb. 2019 12.00

Auktionen for refinansiering af rentetilpasningslån per 1. april 2019 er afsluttet. Kunder, der skal rentetilpasse, kan glæde sig over nok en periode med fordelagtige renter.

Der har nok engang været stor efterspørgsel på vores obligationer. Kunder med rentetilpasningslån, der skal rentetilpasse 1.april, kan derfor se frem til endnu en periode med fordelagtige renter.

Luft i budgettet

”Boligejerne med variabelt forrentede lån kan glæde sig over meget lave renter. Mange kan endda glæde sig over negative renter,” siger Jyske Banks boligøkonom, Mikkel Høegh, og fortsætter:

”Låntagerne med Jyske Rentetilpasning F5 løber endnu engang med førstepladsen og bliver de helt store vindere ved denne auktion. De står til at få en markant lavere rente end for fem år siden. For dem betyder det, at har de et gennemsnitlig lån, er der råd til en ekstra weekendtur om året.”

Kunder med Jyske Rentetilpasning F1 og F3 vil ligeledes opleve et fald i renten.

Har du Jyske Rentetilpasning F1 eller F3, kan du se frem til en ny fastrenteperiode med negativ rente på dit lån.

Kunder i Jyske Bank får snart direkte besked

Skal dit rentetilpasningslån have ny rente per 1. april 2019, vil du i løbet af den kommende tid få oplysninger om den nye rente på dit lån. Rente og ydelse afhænger af dit låns restgæld, restløbetid og belåningsgrad.

Hvad betyder det for dig?

Har du et Jyske Rentetilpasningslån F1-F5 og skal du have ny rente 1. april 2019? Så se her, hvad resultatet af auktionen betyder for dig.

Basisrente på F3 (bankboliglån) bliver negativ

Har du et Jyske F3 (bankboliglån), som skal have ny basisrente pr. 01.04.2019, kan du glæde dig over, at basisrenten i den kommende periode bliver negativ. Basisrenten for Jyske F3 (bankboliglån) er nemlig fastsat til -0,04 % for perioden 1.april 2019 til 31. marts 2022.

Har du et Jyske F3 (bankboliglån), hvor renten skal genfastsættes pr. 1. april 2019, vil du i løbet af den kommende tid modtage et opdateret og individuelt tilbagebetalingsskema.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe på 89 89 89 89