Boligdysten: Gæt udbudsprisen og vind

Du kan fra i dag og de næste fire uger spille med i Boligdysten på Bedste Hjem og være med i lodtrækningen om både vin og et smartwatch.

Illustration af ejendomsfakta og boligkvarter set fra oven

Af Jyske Bank

Jan 13, 2020, 12:00

Opdateret 5. marts 2020: Konkurrencen er slut. Men du kan stadig tage en boligdyst mod en ven eller dig selv.

Du kan fra i dag og de næste fire uger spille med i Boligdysten på Bedste Hjem og være med i lodtrækningen om både vin og et smartwatch.

I Boligdysten kan du udfordre dig selv eller en ven i, hvor dygtige I er til at gætte priser på netop solgte boliger. Når du spiller Boligdysten, skal du gætte udbudsprisen ud fra boligfakta som fx størrelse og adresse.

Præmier hver uge

Du kan efter hver af de fire uger vinde et gavekort til H.J. Hansen Vin A/S til en værdi af 500 kr. Den første vinder kåres mandag den 20. januar 2020.

Hovedpræmien er et Garmin Vivoactive® ur til en værdi af 1.899 kr. Præmien trækkes den 10. februar 2020 blandt alle, der har spillet i konkurrenceperioden.

Vinderne får direkte besked og offentliggøres på Facebook.

Hvad er Bedste Hjem?

Bedste Hjem er hele Danmarks boligside udviklet af Jyske Bank. Bedste hjem samler muligheder, drømme og økonomi for boligejere og boligsøgende under ét tag.

Som boligsøgende får du overblik over alle boliger til salg – og hvad det vil koste netop dig at købe drømmeboligen. Mens du som boligejer kan samle alle dine oplysninger om din bolig ét sted – tilføj fx billeder af din bolig, opret forbedrings- og tjeklister og læg et boligbudget.

Start din boligdrøm på www.bedstehjem.dk