Ultimativ kompromisløshed betaler sig for formel B

Michelin-restauranten formel B har fået den anerkendte stjerne 18 år i træk. Anerkendelsen skaber fundament og vidner om kvalitet for nye forretninger. Se tv-indslaget om formel B i Jyske Banks dokumentarserie Got a Minute?

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

Mar 10, 2022, 09:00

formel B er den restaurant i Danmark, der har haft en Michelin-stjerne flest år i træk. Hele 19 år i træk kan blive en realitet, hvis formel B tilkendes den store anerkendelse igen i foråret 2022, hvor stjerner atter skal uddeles efter kriterier som innovation, smag, kvalitet og højt serviceniveau.

Holdet bag formel B, Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen, har siden de stiftede formel B åbnet tre andre restauranter i det københavnske. Det drejer sig om Restaurant Uformel, Restaurant Sletten samt Restaurant Palægade, og de har ikke planer om at stoppe her, hvis de rigtige muligheder opstår.

At formel B har præsteret foreløbigt at få Michelin-stjernen 18 år i træk skyldes, ifølge kok og medejer Kristian Arpe-Møller, ikke mindst stabilitet og kompromisløs kvalitet. Udover at blive præmieret med Michelin-stjernen ønsker parret bag at skabe en uformel stemning og give plads til gode oplevelser.