Øget efterspørgsel på pools og hjemmespa blev begyndelsen på et salgseventyr for Swim & Fun

Opskriften på succes hos Swim & Fun Scandinavia er value for money, produktsikkerhed og kort vej til en god service. Se tv-indslaget om Swim & Fun i Jyske Banks dokumentarserie Got a Minute?

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

Apr 06, 2022, 12:00

Swim & Fun Scandinavia er markedsførende i Skandinavien indenfor salg af pools og pool-tilbehør samt vandplejeprodukter. Virksomheden ejes af Christian Løkkegaard og Dan Rasmussen, og firmaet tæller i dag 25 medarbejdere på kontoret foruden outsourcet personale, som de eksempelvis bruger på det 7.500 store kvadratmeter lager, der ligger i Køge.

Den store vækst, Swim & Fun har opnået gennem især de sidste fem år, skyldes ifølge ejerne, at de fra begyndelsen har gjort tingene anderledes end deres konkurrenter. Det gælder for eksempel kundespørgsmål og reklamationer, som de beder brugerne henvende sig om direkte hos Swim & Funs servicecenter, så det ikke bliver forhandleren, der står med den opgave. Det betyder, at de er tættere på brugerne og hurtigere kan hjælpe dem.

Fremtiden ser da også lys ud, for makkerparret bag Swim & Fun spår, at hjemmespa og -pools er et marked, der stadig kan vokse i Danmark og Skandinavien.