Network som en vinder

Hvordan networker man på en god måde? Det gav coach Arne Nielsson et par tips til, da der var generalforsamling i ErhvervSilkeborg. Det handler om at have en oprigtig interesse og være nysgerrig i andre mennesker.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Vær både nysgerrig og en god udgave af dig selv

Vær den bedste udgave af dig selv, sådan lyder anbefalingen, hvis du vil netværke som den ti-dobbelte verdensmester i kano-roning og nuværende coach Arne Nielsson.

”Det handler om at have interesse i andre mennesker fra hjertet, og ikke bare fordi der kan være forretning i at tale med en bestemt person. Vær nysgerrig,” fortæller Arne Nielsson.

Torsdag eftermiddag holdte han foredrag til ErhvervSilkeborgs årlige generalforsamling. Under sit oplæg talte Arne Nielsson om, hvordan man selv kan tage styringen over sin egen succes. Tips, som også gælder i networking.

”Folk vil gerne lege med os, når vi er den gode udgave af os selv,” fortæller coach Arne Nielsson.

Silkeborgs største erhvervsnetværk

Generalforsamlingen blev afholdt i Jyske Banks hjemsted i Silkeborg. I alt var 160 mennesker mødt op til arrangementet. ErhvervSilkeborg er byens største erhvervsnetværk, som kæmper for at skabe gode vilkår for erhvervslivet.