Jyske Bank er første partner i Futurebox

Scion DTU’s nye innovationstiltag, Futurebox, har fået Jyske Bank med som den første partner. Et unikt samarbejde, der skal sikre startups i Futurebox de allerbedste udviklings- og vækstbetingelser.

Futurebox

Af Jyske Bank

05. mar. 2018 12.00

Scion DTU’s nye innovationstiltag, Futurebox, har fået Jyske Bank med som den første partner. Et unikt samarbejde, der skal sikre startups i Futurebox de allerbedste udviklings- og vækstbetingelser.

Til maj slår Scion DTU dørene op for seneste skud på Forskerparkens innovationsstamme – Futurebox. Futurebox er en hardware inkubator og accelerator for startups og spinouts fra universiteterne med fokus på udvikling af højteknologi og hardware.

Ud over at summe af startup-liv vil Futurebox invitere store og etablerede virksomheder indenfor med det formål at engagere dem i værdifulde samarbejder med startups.

Jyske Bank går forrest

Med Jyske Bank som partner i Futurebox får startups en unik adgang til finansiel rådgivning og sparring. Jyske Bank får samtidig mulighed for at komme tættere på startups og hjælpe med de udfordringer, som hardware startups har igennem de forskellige udviklingsfaser.

”Vi er super glade for, at Jyske Bank er med i Futurebox som vores første partner. Dels kan Jyske Bank være med til at yde den afgørende sparring til de nye virksomheder i Futurebox og samtidig tror vi på, at vi kan skabe nogle værdifulde samarbejder mellem de teknologi- og hardware startups, der arbejder i Futurebox og Jyske Banks kunder”, fortæller Steen Donner, som er chef for Futurebox.

Også Jyske Bank er begejstret for samarbejdet. Merete Friis, som er afdelingsdirektør hos Jyske Bank siger

”Netop muligheden for det gode match er afgørende for os. Dels det gode match mellem Jyske Bank og de mange dygtige startups fra Futurebox, hvor vi kan tilbyde sparring og rådgivning. Men også matchet mellem vores kunder og innovative startups er i høj grad interessant. Vi oplever en stor efterspørgsel fra virksomhedsejere for at levere noget tilbage til iværksættermiljøet. Det kan være både som direkte investor eller mentor. Det kan vi nu tilbyde vores kunder flere muligheder for via partnerskabet med Scion DTU og Futurebox ”

Futurebox for eliten

Futurebox vil tiltrække de bedste startups og skabe et dynamisk miljø omkring iværksætteri og højteknologiudvikling. De fysiske rammer skabes af 16 containere – i alt 1600 m2 nyt co-working space, mødelokaler og et helt nyt prototypeværksted. Alt sammen på DTU campus med tæt adgang til DTU’s forskere og de mange innovative virksomheder i forskerparken Scion DTU.

Kontakt til Futurebox, Steen Donner: [email protected]