Hurtige medarbejdere sætter fart i eksporten

Det blev virksomheden ITW GSE, som fløj afsted med prisen som dette års Danish Exporter of the Year, da Eksportforeningen uddelte prisen. ITW GSE udvikler og producerer strømforsyninger og air condition-anlæg til flyindustrien verden over.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

ITW GSE vinder Danish Exporter of the Year 2018

Det blev den odenseanske virksomhed ITW GSE, som løb med prisen som dette års Danish Exporter of the Year, da Eksportforeningen uddelte prisen.

ITW GSE udvikler og producerer strømforsyninger og air condition-anlæg til flyindustrien verden over. Og da det er begrænset med lufthavne i Danmark, er netop eksport en helt central kerne i deres forretning. Virksomheden eksporterer i dag 99 % af deres samlede produktion og leverer til over 100 lande.

Motion og succes i smukt parløb

Men en succes kommer sjældent alene, og fejringen af prisen blev derfor afholdt samme dag, som virksomheden kunne fejre deres 10-års jubilæum for deres motionsordning. En ordning, hvor medarbejderne dyrker 30 minutters motion hver dag i arbejdstiden - betalt af virksomheden. En ordning, som de selv mener, spiller en central rolle i deres succes.

”Hvis man virkelig trives og er motiveret, og man vælger at møde på arbejdet hver dag, så bliver resten i firmaet faktisk en succes. Altså den er jo ikke ret meget længere,” siger Henrik Olsson, Vice President, General Manager hos ITW GSE.

Det er Eksportforeningen, som hvert år uddeler prisen til én ud af 600 medlemsvirksomheder, som yder en ekstraordinær indsats på eksportområdet.