Got a Minute? Brogaarden – en familievirksomhed

Brogaarden beskæftiger sig med salg af korn- og foderstoffer til dyr, og producerer produkter i eget navn, laver forskning i samarbejde med Københavns Universitet samt driver Danmarks største afdeling for ernæringsrådgivning til dyreejere. Jyske Bank har siden 2004 været finansiel sparringspartner for Brogaarden.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

Mar 08, 2019, 12:00

Brogaarden er en over 100 år gammel virksomhed, der beskæftiger sig med salg af korn- og foderstoffer til både professionelle og private dyrehold. Virksomheden er opkaldt efter den bygning, hvor forretningen blev grundlagt tilbage i 1800-tallet.

Brogaarden er en familievirksomhed, der i mere end fire generationer har leveret dyrefoder. I dag udvikler virksomheden produkter i eget navn, laver forskning og har Danmarks største afdeling af ernæringseksperter til heste og dyr i zoologisk have.

Vandt Innovationsfondens Erhvervsforskerpris

De seneste 15 år er Brogaardens omsætning øget med 500 procent, og i 2019 vandt én af virksomhedens medarbejdere Innovationsfondens Erhvervsforskerpris for et nyt og banebrydende produkt. Forskningen er en del af et større projekt i samarbejde med Københavns Universitet.

Den store satsning på produktudvikling har positioneret Brogaarden som markedsleder inden for flere af virksomhedens forretningsområder. Brogaardens produkter er allerede en succes i Danmark og Sverige, men næste skridt er at nå ud til endnu flere lande i Europa

Finansiel sparringspartner

Jyske Bank har siden 2004 været finansiel sparringspartner for Brogaarden. 

Kontakt din lokale erhvervsafdeling, hvis du vil vide mere om dine muligheder i Jyske Bank.