DTU Science Park: Futurebox og Jyske Bank bringer startups og investorer sammen

Aftalen sikrer tæt samarbejde mellem Jyske Bank og Futurebox i tre år, og giver bl.a. Private Banking-kunder mulighed for at investere i nye startups.

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

25. sep. 2019 12.00

DTU Science Park har skabt Futurebox - et iværksætterhus for deep tech-startups. Jyske Bank og DTU Science Park har forlænget en aftale, der sikrer et tæt samarbejde mellem Jyske Bank og Futurebox i de kommende tre år.

Private Banking-kunder får unik investeringsmulighed med Futurebox

Aftalen giver blandt andet Jyske Banks Private Banking-kunder en unik mulighed for at investere i de nye virksomheder, der holder til i Futurebox.

”Den type startups, vi arbejder med i Futurebox, er den type, der kan ændre verden. Men det kræver investeringer at bygge en ny virksomhed. Hvis vi i samarbejde med Jyske Bank og deres kunder kan få finansiering på plads i de tidlige faser, så er vi kommet et godt stykke af vejen i forhold til at få skabt gode, succesfulde virksomheder”, siger CEO i DTU Science Park, Steen Donner.

”Vi bringer startups og vores kunder sammen. Vi har allerede holdt en del pitchevents i Futurebox, hvor vores Private Banking-kunder var inviteret med. Det er interessant”, siger Erling Fløe Kristensen, forretningsdirektør for Private Banking i Jyske Bank.

”Vores kunder får udvidet deres perspektiv og fatter måske interesse for at investere i virksomhederne. Det har vi faktisk allerede set eksempler på. Tænk, hvis man havde været med, da Karl Benz opfandt forbrændingsmotoren. Hvem ved, hvad der bliver opfundet her i Futurebox, som kan ændre verden fremadrettet?”, siger bankdirektør i Jyske Bank, Peter Schleidt