Diversitet er med til at sikre salg året rundt for Mister i Næstved

Mister i Næstved har sikret sit salg året rundt. Det skyldes, at de både klæder hr. Jensen på, sælger arbejdstøj og redskaber med tryk til de lokale virksomheder samt skoleuniformer til de omkringliggende kostskoler. Se tv-indslaget om Mister Næstved i Jyske Banks dokumentarserie Got a Minute?

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

12. apr. 2022 09.20

Mister i Næstved er meget mere end en klassisk tøjbutik. Her har man taget det bogstaveligt at spille på flere heste for at sikre en stabil indtjening året rundt. Det betyder, at man udover en god julehandel i den fysiske butik med herremode for unge og modne mænd, også har et bredt udvalg af arbejdstøj, som man kan levere med print til erhvervskunder.

Derudover leverer Mister sportstøj, når der er store løb, som eksempelvis DHL-stafet, og ikke mindst så har de deres eget showroom med skoleuniformer og ekviperer hvert år de omkringliggende kostskolers mange hundrede elever.

Det er Jesper Abildgaard, der siden 2015 har stået i spidsen for Mister i Næstved og for ham har det personlige møde og den gode oplevelse fra begyndelsen været i centrum.