Bytømreren A/S har fokus på bæredygtighed og grønne nøgletal

Grønne byggerier bliver i høj grad efterspurgt ved service- og entreprenørvirksomheden, Bytømreren A/S. Det har ført til, at virksomheden i dag har en medarbejder ansat til at sikre et bæredygtigt fokus. Se tv-indslaget om Bytømreren A/S i Jyske Banks dokumentarserie Got a Minute?

Denne video kræver, at du giver samtykke til marketing cookies

Af Jyske Bank

Dec 29, 2021, 09:00

I det nordlige Aarhus ligger hovedsædet for entreprenørvirksomheden Bytømreren A/S. I 2005 overtog administrerende direktør, Simon Jæger, virksomheden med kun to ansatte. I dag beskæftiger virksomheden over 250 medarbejdere, som er fordelt på fire geografiske lokationer i Midt- og Østjylland.

Med en entreprise-, service- og forsikringsafdeling udfører Bytømreren alt fra service- og vedligeholdelsesopgaver for boligforeninger, udbedring af forsikringsskader for forsikringsselskaber til større fag-, hoved- og totalentrepriser.

Et bæredygtigt fokus

Som led i Bytømrerens arbejde mod en grønnere profil har virksomheden nu en fast medarbejder med ansvar for en bæredygtig udvikling. Dette skal sikre, at virksomheden hele tiden har fingeren på pulsen i arbejdet med virksomhedens grønne omstilling.

Med udgangspunkt i seks udvalgte FN verdensmål, arbejder Bytømreren allerede med implementering af bæredygtige og grønne initiativer. Bytømreren har fx fokus på genbrug af IT-udstyr og affaldsmaterialer på byggepladserne, og så kan man se deres el-biler rundt i bybilledet.

Det næste tiltag bliver indenfor affaldssortering, hvor der kan sættes ind på mange punkter for at mindske eksempelvis spild. Det er desuden planen, at der etableres en klimarapport for hele virksomheden.